De prin lume adunate

#baby expo # baby expo toamna #babyexpo.ro #targ copii

BABY EXPO editia de Toamna, 20-21-22-23 Septembrie 2012 Sala Polivalenta

BABY EXPO, Editia 36 de Toamna isi deschide portile in zilele de 20-21-22-13 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Parintii sunt invitati sa participe la evenimente, concursuri, seminarii si sa beneficieze de serviciile puse la dispozitie de partenerii expozitiei.

  • BABY Gym, joc si miscare pentru cei mici - Dorna-Izvorul Alb invita parintii si copiii sa descopere placerea jocului prin miscare. Sub indrumarea specialistilor de la Kineto Bebe copiii se joaca, fac gimnastica ... invata sa mearga in echilibru, sa se rostogoleasca, iar parintii primesc sfaturi legate de cresterea armonioasa a celui mic. BABY Gym se desfasoara zilnic intre orele 16.00-19.00.
  • Piticii Sportivi - cel mai atractiv eveniment sportiv pentru copii intre 14 si 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor, cel mic va avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul ! In fiecare zi la ora 13.00, Ursuletul Nestle da startul la concurs si premiaza toti copiii.
  • Salsa BABY - danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau ! Zilnic la ora 12.00, mamicile cu bebelusii in port-bebe se vor intrece in ritmuri de salsa. Melodii tropicale pline de viata si multe premii oferite de BABY-NOVA.
  • Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - in fiecare zi la orele 11.00, Bebelusii arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si primesc premii de la Ursuletul Nestle.
  • Spatiu de Alaptare Medela - intr-un cadru prietenos, curat si discret, mamicile au posibilitatea sa alapteze bebelusul
  • Siguranta Auto - cum alegem fotoliul auto pentru copilul nostru ? La standul de Siguranta Auto, specialistii Peg-Perego ii sfatuiesc pe parinti cum sa aleaga fotoliul auto potrivit in functie de dimensiunile copilului, pentru ca acesta sa calatoreasca in siguranta si confort. De asemenea parintii pot participa la demonstratii practice de montare/demontare a fotoliilor auto.
  • Demonstratii de prim-ajutor - formatorii si voluntarii Crucii Rosii, Filiala Sector 6, organizeaza demonstratii interactive de prim ajutor in cazul accidentarilor "de vacanta", in cazul accidentelor casnice si in cazul accidentelor rutiere, adresandu-se atat parintilor, viitorilor parinti cat si copiilor.
  • "TOALETA VESELA" - bebelusultau.ro - din curtoazie pentru clientii nostri si vizitatorii BABY EXPO, echipa bebelusultau.ro igienizeaza, decoreaza si inveseleste cu drag toaletele Salii Polivalente. Acum puteti pasi fara frica, puteti atinge clantele, va puteti spala, usca si parfuma in scurta dumneavoastra vizita.
  • La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor realizat in parteneriat cu Nestle, unde cei mai mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei.
  • Clovni, Zane, Magicieni, face-painting si baloane modelate, activitati istete.


BABY EXPO este un salon educativ !

In cadrul targului BABY EXPO parintii sunt invitati sa participe la seminarii si workshop-uri interactive cu specialisti in pediatrie, educatie, puericultura, nutritie, psihologie, etc. Printre tematicile abordate : Notiuni elementare despre nastere, alaptare si masajul bebelusului, Gateste si mananca sanatos, Consiliere in alegerea produselor pentru nou-nascuti, Sa vorbim cu si despre copiii cu dizabilitati, Curs de puericultura pentru viitorii parinti + atestat pentru prelungirea cu 2 saptamani a concediului paternal.

Chevrolet - Partener Oficial Auto al salonului BABY EXPO

Copiii schimba perspectiva parintilor in ceea ce priveste prioritatile lor in viata. Avand in vedere interesul crescand al parintilor pentru siguranta copilului, Chevrolet vine in intampinarea acestora cu sfaturi legate de alegerea masinii potrivite pentru intrega familie. De la o masina de familie ai multe asteptari, precum mai mult spatiu, airbag-uri multiple, sistem ISOFIX, mai multe scaune si mai multa versatilitate.
Chevrolet prezinta la BABY EXPO noua gama de modele de familie.

Parintii sunt invitati la BABY EXPO de Joi, 20 Septembrie pana Duminica, 23 Septembrie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00, iar Duminica pana la ora 16.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.


Intrarea la expozitie costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.
Pe baza biletului de intrare se participa la Super Tombola BABY EXPO !

Informatii suplimentare pe: www.babyexpo.ro si www.facebook.com/BabyExpoRomania

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania !

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea