De prin lume adunate

#parc #distractie #aventura parc #aer liber

Aventura Parc - locul unde vei regasi amintirile din copilarie

Daca vrei sa regasesti placerile si amintirile din copilarie, atunci profita de o iesire in parcul de distractie Aventura Parc . Escalada in copaci, obstacole de sarit, urcat, ocolit si coborat sau castele gonflabile sunt doar cateva dintre atractiile acestui parc situat intr-o padure racoroasa. Aventura Parc este un loc unde te vei distra la maxim si unde vei trai senzatii tari la inaltime.

Aventura Parc este situat in padurea Lucianca la aproximativ 20 km de Bucuresti, dupa Crevedia, pe DN1A, si se adreseaza celor dornici de miscare si senzatii tari in aer liber. Aventura Parc este primul parc de aventuri din Romania si aici ai o multidudine de optiuni de petrecere a timpului tau liber: minigolf, castele gonflabile, traseu rutier cu masinute si trotinete , ping pong, darts, sah, table, badminton sau jocuri de societate. Parcul dispune si de o piscina.

 

Senzatii tari la Aventura Parc

 

Cei care vor senzatii tari pot incerca tiroliana si traseele de escalada in copaci. Traseul verde este situat la o inaltime cuprinsa intre 4 si 5m si are 10 ateliere: podul indianului, tiroliana ascendenta, pod, fileu, podul nepalez, bustean, tiroliana descendenta, balansoare, pasarela si tiroliana cu aterizare pe sol.

Traseul veveritei este destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 13 ani si cu o inaltime care nu depaseste 1m 60. Traseul Albastru este un parcurs de escalada in copaci, potrivit atat pentru adulti cat si pentru copii, cu tiroliene, pasarele si poduri. Cei care aleg aceasta forma de agrement, vor fi echipati cu hamuri, scripete si carabine si li se va oferi si un instructaj din partea antrenorilor specializati.

 

Spatii de joaca pentru copii mici si mari

 

Pe langa catarari si tirolina, in Aventura Parc mai poti alege si o partida de tras cu arcul, vei putea sa escaladezi pe un perete special sau poti juca unul dintre cele mai cunoscute jocuri frantuzesti, petanque. Petanque este un joc cu bile al carui scop este de a arunca bilele de metal cat mai aproape de o tinta. Tot la Aventura Parc te poti "plimba" printre copaci cu liana lui Tarzan sau poti participa la o proba sportiva pentru intreaga familie. Cei mici nu sunt uitati, pentru ei fiind disponbile traseele cu masinute cu pedale si pot canta la xilofon de bambus.

 

Colt de relaxare

 

In parc exista si un bar, de unde se pot comanda bauturi si mancare. Aici vei gasi meniuri cu carne de pui si cartofi prajiti, salate, minuturi calde, deserturi, bauturi reci si calde. Tot la terasa exista gratuit si ping pong, table, sah, darts si badminton.

 

Programul parcului

 

Parcul este deschis sambata si duminica, intre orele 10:00-17:30. Pretul unui bilet de intrare este de 35 de lei pentru copii si 45 de lei pentru adulti.  Copii sub 2 ani beneficiaza de gratuitate.
Daca vrei sa te distrezi la Aventura Parc, participa la concursul nostru.

Sursa foto : Aventura Parc

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea