Cand perioada nuntilor s-a incheiat, iata ca avem parte de un divort spectaculos. Si nu unul oarecare, ci unul pretios, intre doi veterani: Tamara Buciuceanu si Sorin Francu.

Piesa de teatru Divortul de aur va avea loc pe data de 8 decembrie, ora 19.00 la Palatul National al Copiilor, reprezentatie care va dezvalui temerile sau bucuriile unui mariaj de-o viata, prin intermediul unei interpretari impecabile.

Sorin Francu este onorat sa joace intr-un spectacol desavarsit alaturi de una dintre doamnele incontestabile ale teatrului romanesc: "Divortul de aur, un prilej pentru toti iubitorii de teatru  de a se reintalni cu marea actrita Tamara Buciuceanu Botez evoluand intr-un spectacol in care trecerile sale de la o stare la alta printr-un subiect, o tema ce ne e tuturor aproape, face din aceasta reintalnire un succes artistic pentru actori si o bucurie pentru spectatori. Nu ratati ‘Divortul de Aur’, un spectacol de la ras la plans si retur in care sunt onorat sa joc alaturi de Tamara Buciuceanu Botez."

O comedie cu morala, dar si cu o tusa amara, textul fiind scris special pentru cei doi protagonisti, intr-o regie semnata de Nae Cosmescu, in care se vor regasi toate cuplurile normale ale zilelor noastre.

Pretul biletelor pentru acest eveniment este de 40 de lei si sunt disponibile in reteaua magazinelor Vreau Bilet: Unirea Shopping Center, et. 2, Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu nr. 23), pasajul universitatii – Agentia Trident Touring, la Palatul National al Copiilor si online prin vreaubilet.ro.

  •   2009-12-07
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.