De prin lume adunate

#scriitoare contemporana #camasa lui #Augustina Siman #carti

Augustina Siman, cea mai indragita scriitoare contemporana! 3 carti ce merita citite

Augustina Siman este una dintre cele mai indragite scriitoare contemporane. Este nascuta si locuieste in Republica Moldova insa a cucerit rapid inimile romanilor. De curand autoarea si-a lansat noul best-seller si in Romania, intitulat "Camasa lui". Iata care sunt trei dintre cartile ce merita citite.

1. Incercari de a trai sau Prin prisma ochilor albastri

Augustina si-a facut debutul literar la varsta de 19 ani cu volumul de solilocvii "Incercari de a trai sau Prin prisma ochilor albastri". Opera este scrisa sub forma unui monolog confesiv sincer si a fost laudata pentru caracterul inovativ rezultat din imbinarea noii si vechii scoli literare.

Autoarea creaza o intreaga filosofie de viata punandu-si singura intrebari si explorand subiecte profunde precum motivatia de a trai, sensul vietii si religia. Incarcat de metafore, cartea incorporeaza un micro-roman al carui erou principal, intitulat "Costica". Acesta traieste experiente sufletesti care ajung intr-un final sa il ajute sa cunoasca purficarea prin dragoste.

Sursa foto: sfm.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea