De prin lume adunate

#targuri de craciun #atelierul lui mos craciun #craciun #sarbatori #cadouri #iarna

Atelierul Mosului se muta la Clubul Taranului

In atmosfera de sarbatoare, Compania de Teatru DellArte prezinta sambata si duminica, 19 si 20 decembrie, incepand cu ora 11:00, spectacolul Poveste din Nord la Clubul Taranului.

Spiridusii, renii, Mos Craciun si Doamna Craciun poposesc pentru doua zile la Clubul Taranului, transformand spatiul Clubului in atelierul de la Polul Nord. In asteptarea lui Mos Craciun, care a plecat in jurul lumii pentru a oferi daruri copiilor, Doamna Craciun pregateste o prajitura.

Magia este prezenta mereu in atelierul Mosului, iar din aluatul framantat de mainile ei se naste si prinde viata Omuletul de turta dulce. Aromele de scortisoara si alte mirodenii puse in aluat de Doamna Craciun trezesc simturile tuturor celor prezenti. Cum la Polul Nord totul este posibil, curand spiridusii, renii si pinguinii pornesc o aventura amuzanta ghidati de mainile abile ale papusarilor.

Din distributie fac parte Ana Craciun, Smaranda Gabudeanu , Andra Sandu si Ana Cucuta. Taxa de intrare este de 10 lei.

Compania de teatru DellArte, a fost infiintata de Mihai-Gruia Sandu in 2006 si este formata din artisti profesionisti, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Spectacolele puse in scena de companie inoveaza teatrul de animatie romanesc prin promovarea in peisajul artistic bucurestean a unor tehnici de teatru SF, teatru mecanic, black-light theatre si teatru fluid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea