De prin lume adunate

#ateliere copii #copii #gatit #cursuri de gatit #atelier de gatit

Ateliere de gatit pentru copii la inceput de februarie

Parintii care vor sa ii implice pe cei mici in cat mai multe activitati ii pot inscrie in perioada urmatoare la cursuri de gatit. Sunt educative, distractive si sanatoase, iar copiii vor invata sa aprecieze mancarea si sa isi ajute parintii mai des in bucatarie.


"Primii pasi in India" - curs de gatit pentru copiii din Bucuresti

Sambata, 2 februarie, in restaurantul Madame Pogany are loc un atelier de gatit dedicat copiilor de peste 6 ani. In cadrul cursului, cei mici vor invata sa prepare curry de pui cu fructe uscate si chapati, o paine subtire indiana.

Atelierul se desfasoara intre orele 12.00 - 15.00, iar pretul este de 125 de lei. Restaurantul Madame Pogany se afla pe strada Banu Antonache, numarul 40. Mai multe detalii despre inscrieri se pot obtine la numarul de telefon 0721.223.385.


Atelier de gatit pentru copii la Academia Heidi din Brasov

Luni, 4 februarie, la Academia Heidi are loc un curs de gatit dedicat copiilor cu varste intre 4 si 10 ani. Prichindeii vor invata sa masoare ingredientele pentru mancaruri, sa prepare aluat pentru covrigei si prajituri si sa coaca.

Pretul cursului este de 180 de lei pe luna. Academia Heidi se afla pe strada Morii, la numarul 10. Mai multe detalii poti obtine la numarul de telefon 0727.220.959.

Sursa foto: ziarulring.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea