De prin lume adunate

#conferinte #expozitii #concerte #filme #spectacole #piese #teatru #astazi in bucuresti #stand up comedy

Astazi in Bucuresti: Vonda Shepard la Sala Palatului

Teatru

Hell in Laptaria lui Enache

Hell este o poveste despre viata unor tineri de bani gata, care isi risipesc viata si banii consumand droguri. Hell arata ratarea, distrugerea spre care se indreapta personajele piesei, dar lasa spectatorului libertatea de optiune. In rolurile principale ii veti vedea pe Antoaneta Cojocaru, Cristi Iacob, Rodica Ioana Ionescu, Gabriel Fatu, Ela Ionescu, Adriana Trandafir si Orodel Olaru. Spectacolul incepe la ora 19.0 iar pretul biletului este de 25 de lei.

 

Blasted la Teatrul Arca

"Blasted" este sinonimul fricii si al sexualitatii aberante. "Blasted" inseamna criza si agonia humanoidului. In rolurile principale ii veti vedea pe Zoltan Butuc, Ioana Calota si Radu Banzaru. Spectacolul este programat la ora 19.30 si este interzis persoanelor sub 16 ani, iar pretul biletelor este de 20 de lei.

Casatoria la Teatrul Bulandra

Cautarea partenerei sau partenerului isi are in Casatoria un filon comic, e adeseori satirizata, dar in subtextul ei, ascunde tristetea celui singur, impresionant subliniata de viziunea regizorala. Din distributie fac parte Andreea Bibiri, Irina Petrescu, Mariana Mihut, Cornel Scripcaru, Razvan Vasilescu, Doru Ana, Ionel Mihailescu, Victor Rebengiuc, Marius Chivu, Ana Ioana Macaria si Serban Pavlu. Spectacolul incepe la ora 19.00, iar pretul biletelor este de 26,50 lei integral si  13,25 lei redus.

Furtuna la Teatrul de Comedie

La Teatrul de Comedie, cu incepere de la ora 19.30 este programat spectacolul “Furtuna”. In rolurile principale ii puteti vedea pe Alexandru Pavel, Dan Radulescu si Ioana Anastasia Anton. Pretul biletelor este de 10, 60 de lei.

Concretii la Green Hours

Cu incepere de la ora 20.00, in Green Hours este programat spectacolul Concretii. In distributie ii veti intalni pe Tudor Aaron Istodor, Toma Danila, Diana Cavallioti, Raluca Gheorghiu si Iulian Glita. Pretul biletelor este de 15 lei integral si 10 lei redus.

Peste cu mazare la Teatrul Metropolis

Peste cu mazare este un spectacol vibrant, plin de farmec, umor amar si luciditate, in care o puteti vedea pe Olga Tudorache si pe Tamara Cretulescu. Este o poveste  a zilelor noastre, plina de tandrete, care vorbeste despre sufletul femeii si framantarile ei. Spectacolul incepe la ora 19.00, iar pretul biletelor este de 15, 90 de lei.

Sambata, duminica, luni la TNB

Piesa ne introduce in lumea napoletana, cu temperamentele ei aprinse, cu problemele dintotdeauna si de oriunde ale familiei. Comedia surprinde relatii si tensiuni intre membrii a trei generatii, propune o viziune patrunzatoare si tandra despre iubire si casnicie, despre gelozie si fidelitate. In rolurile principale sunt Cecilia Barbora, Ileanca Stana Ionescu si Afrodita Androne. Spectacolul incepe la ora 19, in Sala Amfiteatru, iar pretul biletelor este de 30 lei, 25 lei si  16 lei, in functie de pozitionarea in sala.

Burghezul gentilom la TNB

Tot la TNB, de la ora 19.00, in Sala Mare avem intalinire cu Burghezul Gentilom. pretul biletelor este de 30 lei, 25 lei si  16 lei, in functie de pozitionarea in sala.

Stand-up comedy

In Glandale Art Cinema & Cafe de la ora 21.00 trupa Jokers va asteapta la un spectacol de stand-up comedy. In Spice Club, de la ora 21.00, Improvizatii va ofera un show comic, care poarta semnatura lui Catalin Neamtu. “Stand-up for love” este numele showului cu care Dan Badea va atrage in Switch de la ora 20.

Conferinte

Cafeneaua critica la Club A

Cafeneaua critica este un proiect de dezbateri culturale initiat in prima parte a anilor 1990 de catre Ion Bogdan Lefter la Facltatea de Litere a Universitatii Bucuresti. Seria a 2-a a Cafenelei critice a fost inaugurata in noiembrie 2008, la noul club TSC de la casa studentilor din Bucuresti. Editia a 6-a si urmatoarele se vor desfasura la Club A.

Intalnirea de miercuri, 18 februarie, are tema “Pentru ce fel de cultura pledeaza matematicianul?”. Invitatul conferintei este Solomon Marcus, iar moderator Ion Bogdan Lefter.

Expozitii

Beautiful Books la Carturesti

La Libraria Carturesti incepe Beautiful Books, expozitie de ilustratie de carte pentru copii. Evenimentul cuprinde vernisajul expozitiei celor mai frumoase carti pentru copii si workshop-ul tinut de Michaela Kukovicova, “Micul Print”.

Unwritten la Galeria Mora   

Unwritten pune in discutie tema nasterii artistului mediocru, a formarii sale personale si profesionale. Pentru a intelege acest proces, discursul artistic isi indreapta aici atentia asupra acelei perioade din viata in care omul nu este inca sub influenta societatii, in care  copilul nou-nascut devine substitut al artistului, iar Maternitatea, al Universitatii de Arta.

Cei doi artisti expozanti, Irina Broboana si Mihai Florea s-au lansat deja in lumea artistica pe care o pun in discutie prin proiectul acesta comun. Cei doi au participat  la programul I love Bucharest si la proiectul Bucharest metroART.

Unwritten este deschisa si poate fi vizitata de luni pana vineri, intre orele 12.00-17.00. Galeria Mora se afla pe strada Grigore Mora, in sectorul 1, in zona statiei de metrou Aviatorilor.

Concerte

Vonda Shepard la Sala Palatului

Cantareata Vonda Shepard va sustine un concert, pe 18 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, in cadrul turneului european de promovare a noului sau album, intitulat "Far from the Sun". Biletele de 80, 100, 130 si 160 de lei sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint si www.myticket.ro. Albumul "From the Sun" este distribuit si in Romania.

Mai multe informatii despre concertele de azi gasiti aici.

Filme

Pescuit Sportiv la Studio

Filmul este povestea unui cuplu obisnuit, care trece printr-o experienta extrema, accidentarea unei tinere. Pentru ca acest lucru ar duce la compromiterea unei vieti, ea il convinge pe el ca e mai bine sa ascunda cele intamplate. Mai multe despre acest film aici.

Programul complet al filmelor de azi il gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea