De prin lume adunate

#manyfest #timisoara #arte vizuale #fotografie #desen

Arte vizuale "manifestate" la Timisoara

Daca in luna august ai drum si prin vestul tarii, in special la Timisoara, vei avea parte de numeroase posibilitati de petrecere a timpului.

Ardelenii au fost intotdeauna oameni sensibili, cu mult simt artistic si acest lucru se vede si din multitudinea de festivaluri si evenimente culturale pe care le organizeaza, evenimente cu adevarat “europene”.

In perioada 1-8 august la Timisoara are loc cea de-a doua editie a ManyFest , festivalul artelor vizuale. Desi atat de proaspat, festivalul s-a impus foarte bine pe piata culturala si este din ce in ce mai dezvoltat.

Tu scrii circ

Anul acesta festivalul impune teme care vor fi abordate conform specificului fiecarei arte vizuale in parte. Tema editiei de anul acesta a Festivalului ManyFest este “Tu scrii circ!”.

Participantilor li se da oportunitatea de a-si exprima liber ideile si creativitatea prin artele vizuale, ei beneficiind totodata de indrumarea unor persoane specializate.

Participantii vor decide care parte a problemei o vor aborda prin arta. Sectiunile promovate de festival sunt: fotografie, desen si scurt metraj . Desenul a fost ales ca o noua sectiune introdusa in cadrul editiei a doua a festivalului.

Arunci o privire sau te uiti?


Pe langa entuziasmul tinerilor participanti, festivalul atrage din ce in ce mai multi spectatori dornici de arta de calitate.

Asadar, intre 1- 8 august esti invitat la Timisoara sa dai frau liber imaginatiei, transpusa in diferite aspecte ale artei!

E decizia ta daca vii sa “arunci o privire sau te uiti?”, potrivit sloganului ales de organizatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea