De prin lume adunate

# anticariat online #anticariat #carti

Anticariat-carti.com achizitioneaza carti din domenii variate

Anticariat-carti.com este locul in care cei care au biblioteci impresionante de carti, le pot vinde pentru a se bucura ulterior de un buget pe care il pot reinvesti tot in carti, insa in unele pe care nu le-au citit. Asadar, Anticariat-carti este locul in care anuntul "Cumparam carti din toate domeniile" atrage precum un magnet persoanele care au carti pe care vor sa le vanda, din varii motive.

A citi o carte tiparita nu presupune doar tinerea unei carti in mana, ci trecerea de la un univers la altul, de la o epoca la alta, de la un spirit la altul. Multi sunt de parere ca a citi nu este doar un moment in care se absorb cuvinte, idei si povesti, ci este un moment in care merg intr-o calatorie, iar cartea pe care o tin in maini reprezinta biletul pentru calatoria respectiva. Sentimentul pe care orice persoana il are tinand in maini si citind o carte tiparita, nu poate fi similar cu acela pe care il poate avea citind o carte pe o tableta sau al dispozitiv, ci net superior.

Pe o carte tiparita se pot face note pe pagini si cititorul se poate intoarce la ele ori de cate ori doreste, doar ca la un moment dat, cititorul va dori alte carti, pe care nu a ajuns sa le citeasca. Din cartile mai vechi a luat ceea ce si-a dorit, le-a citit si la un moment dat nu-i mai sunt de folos. Acum este momentul potrivit pentru ca Anticariat-carti sa intervina. Nu doar ca poate sa cumpere cartile vechi sau noi din toate domeniile, dar se va deplasa sa le ridice in Bucuresti si imprejurimi. Cartile se pot evalua si cumpara inclusiv sambata si duminica, chiar daca este vorba despre cantitati mari, in mii de volume.

Anticariat-carti.com achizitioneaza carti din domeniile urmatoare: albume de arta, dezvoltare personala, esoterism, filosofie, istorie, literatura/ beletristica, carti de dragoste, paranormal, psihologie, religie, sociologie, teatru, yoga, biologie, carti tehnice, chimie, fizica, matematica, medicina, romane politiste, cursuri de limbi straine, dictionare, Enciclopedii, limba engleza sau franceza. Anticariatul cumpara si carte veche romaneasca sau straina (inainte de 1940), carti vandute impreuna cu ziarul (Adevarul, Jurnalul National, Cotidianul etc), tiparite dupa anul 2000.

Motivele pentru a vinde carti vechi si de a achizitiona carti noi sunt numeroase. Spre exemplu, pentru copii, beneficiile lecturii sunt multe. Copiii au tendinta de a invata noi povesti si sa invete cuvinte noi, incep sa se exprime mai bine si sa scrie mai bine. In afara de dezvoltarea limbajului, citirea face posibila invatarea celorlalte discipline scolare. Treptat, copiii pot experimenta placerea de a sta confortabil pentru a citi si a savura un roman sau o poveste de aventura. Lectura imbunatateste relatiile interumane, formeaza o gandire logica, ajuta la cresterea culturii personale a cititorului, deschide orizonturi catre culturi noi, stimuleaza curiozitatea, trezeste hobby-uri si interese, incurajeaza concentrarea si, nu in ultimul rand, relaxeaza spiritul.

Anticariat-carti.com poate fi contactat dupa cum urmeaza:

Telefon : 0724.856.599/ 021.314.04.73;

E-mail: contact@printrecarti.ro;

Website: www.printrecarti.ro;

Adresa: Strada Vasile Voiculescu, nr. 22, sector 3, Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea