De prin lume adunate

#reguli ciudate #club de cititori #club de lectura #lectura #carti

Ai carte, ai parte! 4 cluburi de cititori cu reguli ciudate!

Oricine iubeste o carte buna, insa unele persoane duc pasiunea pentru lectura mult mai departe. Imbinand placutul cu utilul, cluburile de lectura din ziua de azi combina cititul cu toplessul, intalnirile amoroase sau degustarile culinare. Iata care sunt cele mai atractive cluburi de lectura cu reguli cel putin ciudate!

1. Topless Book Club

Infiintat in New York, clubul numara o majoritate covarsitoare de femei care organizeaza sesiuni de lectura unde tinuta topless este obligatorie. Pentru diversificare, de cativa ani li s-a permis accesul si reprezentantuilor sexului tare, insa in numar limitat. Dupa cum banuiesti, lista cererilor de inscriere din partea barbatilor este kilometrica. Ce-i drept, cititul nu a fost niciodata atat de sexy!

2. Lecturi erotice in Londra

In Londra, fenomenul "50 shades of Grey" a starnit o adevarata isterie in randul publicului tanar, asa ca afacerea cu seri de lecturi erotice merge ca pe roate. Mucky Book Club organizeaza astfel de intalniri, contra unei taxe de cateva lire. Timp de doua ore si jumatate se citesc pagini din scrierile erotice ale unor scriitori precum Anne Rice, Pauline Reage sau Judy Blume. O alta afacere similara este si Naked Girls Reading, unde lectura, desi nu este limitata la proza erotica, este atractiva prin folosirea unor amfitrioane dezbracate de orice inhibitie.

3. Lectura in bucatarie

Alte cluburi de lectura isi desfasoara activitatea strict in mediul online asa cum o face si The Culinary Book Club, unde, o data la doua saptamani, se desfasoara un adevarat maraton gastronomic intre participantii care incearca sa refaca retele descrise in anumite romane celebre: asa cum este reteta tocanitei de miel cu prune uscate din "The Hunger Games". Avantajul: deprinzi mai bine tainele bucatariei, citesti o carte buna, nu platesti nicio taxa de inscriere si te alegi cu o multime de prieteni noi.

4. Despre una, despre alta

"Random Book Club" a fost infiintat de un grup de cititori impatimiti din Scotia. Cum insa fiecare avea un alt gen literar preferat, grupul deschis pentru orice iubitor de lectura nu impune o tematica stricta. Initiatorii au si un stoc de carti folosite, cu care isi premiaza cititorii fideli.

Sursa foto: twinscripts.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea