De prin lume adunate

#nemira #polirom #rao #1 euro #blog #carte

Ai blog, ai carte

In ultima vreme, editurile isi promoveaza asiduu cartile pe care de-a lungul timpului le-au “gazduit”.

De exemplu, editura Rao ofera clasicul premiu: la doua carti cumparate, primesti una cadou. Singura conditie este sa alegi de pe site-ul editurii carti din colectia Rao Class. In cazul Polirom, ai ocazia sa alegi dintre mai mult de 160 de titluri pe care vei plati numai 1 euro.

Exista si edituri care s-au adaptat la noile trend-uri de pe piata si isi promoveaza ofertele intr-un mod mai original. Este cazul editurii Nemira care pentru luna august ii provoaca, in special, pe blogari.

Astfel ca, daca ai un blog, poti castiga o carte de la Nemira cu singura conditie de a scrie pe blogul tau impresii despre o alta carte marca Nemira. Sunt acceptate si blogurile in limba engleza, precum si cazurile in care postezi pe blogul altcuiva sau chiar pe blogul pe care insasi editura il propune la nemirabooks.ro .

Scrie ca sa primesti… o carte

Iata in continuare, detaliat, toate conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a participa la concurs.

In primul rand, trebuie sa scrii un text cu impresiile tale despre ultima carte citita, cumparata de la editura care “sa le intre la suflet” redactorilor Nemira. Nu este nevoie sa fie un comentariu laudativ, din contra , se solicita un text argumentat in care, pur si simplu, sa iti exprimi parerea.

De asemenea, este neaparat necesar ca postul tau de pe blog sa fie linkuit catre site-ul Nemira, sa includa coperta cartii descrise, sa masoare cel putin 400 de cuvinte si sa contina la final mentiunea linkuita Scrie ca sa primesti… o carte, adica numele promotiei la care participi.

Nu uita, de asemenea, ca blogul trebuie sa fie activ de cel putin o luna, iar postul tau pentru participarea la concurs sa fie datat in perioada 1- 31 august. Daca indelpinesti cu brio toate conditiile, vei primi in luna septembrie orice carte doresti de la libraria online a editurii.

In cazul in care nu iti place sa scrii, dar iti place sa citesti si iti doresti carti accesibile ca pret, aceeasi editura iti propune carti cu reducere de 50 %. Cei vizati sunt pasionatii de paranormal, iar cartile propuse se incadreaza in seferele “galactice”.

Te asteapta titluri ca: Ghidul Autostopistului Galactic, de Douglas Adams, Povestiri Incredibile #2, o antologie ingrijita de Michael Chabon sau Viseaza androizii oi electrice? de Philip K. Dick .

Pentru mai multe informatii poti intra pe site-ul editurii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea