De prin lume adunate

#romania #orastie #parc de agrement #arsenal park

Afla unde va fi construit cel mai mare parc de agrement din Romania

Fratii Cristescu au inceput la sfarsitul lunii iunie lucrarile de constructie pentru realizarea celui mai mare parc de agrement din Romania. Acestia vor investi sase milioane de euro in parcul ce va fi costruit in Orastie, in cadrul complexului Arsenal Parks. Lucrarile urmeaza sa fie finalizate in august 2015.

Parcul de aventura va cuprinde trasee de catarat in copaci, turn pentru sporturi extrememe(tiroliana si bungee-jumping), un loc de joaca pentru copii, un patinoar sintetic, un skate parc din beton, cu suprafata de 1.500 de metri patrati, un centru de agrement de calarie, un centru spa si o sala multifunctionala.

"Complexul turistic cu profil militar Arsenal Park din Orastie va beneficia de o investitie de peste 6 milioane de euro in construirea unui parc de aventura (traseu de catarare in copaci) cu sase trasee de diferite dificultati, pentru copii si pentru adulti, formate din peste 70 de platforme si dispozitive amplasate la o inaltime de pana la 25 de metri, 9 kilometri de piste de biciclete si plimbare asfaltate si un turn pentru sporturi extreme, cu o inaltime de 40 de metri, de pe care va porni cea mai lunga tiroliana din tara (600 de metri) si pe care va functiona un dispozitiv de bungee-jumping", a declarat Marius Cristescu, proprietarul complexului Arsenal Park.

Anul trecut 35.000 de turisti s-au cazat la Arsenal Park si alti 40.000 l-au vizitat. In 2014, Arsenal Park are cu 17% mai multi clienti (vizitatori si turisti cazati) fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pana in prezent, aproximativ 15% dintre clientii Arsenal Park au fost turisti straini din Ungaria, Serbia, Croatia, Germania, Danemarca si Statele Unite ale Americii.

"Pe termen lung avem in vedere extinderea capacitatii de cazare cu pana la 400 de locuri si executarea unui foraj de apa termala pentru alimentarea spa-ului si pentru incalzirea intregului complex", a mai spus Marius Cristescu presedintele Bega Grup, care detine Arsenal Park.

Sursa foto: fdzstudiodesign.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea