De prin lume adunate

#carti #lectura #editura trei #cele 50 de vicii ale domnului grey # edituratrei.ro

(P) "Cele 50 de vicii ale domnului Grey" - cartea-fenomen care e pe cale sa depaseasca succesul "Twilight"

Romanul "Cele 50 de vicii ale domnului Grey", scris de autoarea E L James, este cartea-fenomen a anului si bestseller-ul momentului in intreaga lume. Devenita numarul unu in vanzari pe cele mai mari piete de profil, cartea publicata in Romania de Editura Trei este prima parte a unei trilogii spectaculoase, cu o poveste de dragoste incitanta si tulburatoare. Nu rata bestseller-ul care este pe cale sa intreaca succesul seriei "Twilight" - Amurg!

Editura Trei a publicat, in Romania, romanul care a intrecut asteptarile tuturor si care a inregistrat un succes urias inca de la inceput, fiind vandut in peste zece milioane de exemplare in primele sase saptamani de la lansare. Este vorba de "Cele 50 de vicii ale Domnului Grey", scris de E L James, mare fana a seriei "Amurg", a autoarei Stephanie Meyer.

Cartea prezinta o poveste de dragoste incitanta si tulburatoare, intre o studenta la filologie, Anastasia Steele, si un tanar om de afaceri de succes, Christian Grey. Tanara descopera o atractie deosebita pentru Christian, in timp ce ii ia un interviu pentru revista scolii. Inocenta, interiorizata si retrasa, Anastasia este uimita de cat de repede incepe sa nutreasca sentimente pentru acest barbat sarmant, dar dominator si persuasiv.

Dincolo de farmecul sau evident, Christian Grey este un barbat misterios, tulburat de demoni ascunsi si ghidat de nevoia excesiva de a-i controla pe ceilalti.

Cei doi incep o relatie pasionala, atat fizic si emotional, mai ales ca omul de afaceri este dominat de gusturi si fantezii erotice speciale, uneori chiar tulburatoare.

Pe masura ce incepe sa il cunoasca, Ana descopera fatetele ascunse ale lui Grey, "vicii" care incep sa puna in cumpana relatia dintre ei. Va reusi oare dragostea dintre ei sa le invinga? Va rezista Ana sclaviei sentimentale impuse de Christian?

Povestea celor doua personaje a tinut si inca mai reuseste sa tina cu sufletul la gura milioane de cititori din intreaga lume, deoarece aventurile lor continua cu inca doua carti ale trilogiei, numite "Viciile cele mai intunecate ale Dommului Grey" si "Viciile descatusate ale Domnului Grey", care vor avea lansarea in curand.

Editura Trei are o istorie puternica puternica in spate si o notorietate mare pe piata de profil. S-a lansat la mijlocul anilor '90, cu un gen literar greu de digerat dupa revolutie, psihanaliza, iar in timp si-a extins portofoliul, adaugand si colectii de fictiune, dar cu un puternic accent psihologic, ramanand astfel fidela specificului ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea