De prin lume adunate

#concert #unde iesim #timp liber #hobby #picnic #drumetii

5 moduri ieftine de a petrece timpul liber

Criza economica a afectat pe toata lumea. Daca inainte iti permiteai sa iesi de cateva ori pe saptamana in oras cu prietenii, acum lucrurile s-au mai schimbat putin si toata lumea cauta alternative cat mai ieftine pentru a-si petrece timpul liber. Pentru a te distra si pentru a te simti bine nu este neaparata nevoie sa cheltuiesti foarte multi bani sau sa iei masa in oras. Iata cateva metodo ieftine si foarte distractive de a petrece timpul liber in aceasta vara:


1. Pinic alaturi de prieteni

Treci peste banalul hot-dog cumparat de la coltul strazii si invita-ti prietenii la un picnic. Prepara mancarea in aer liber alaturi de acestia. Incercati o reteta noua, exotica, a carei pregatire sa va amuze si sa va binedispuna.


2. Pune-ti imaginatia in joc

Indiferent de anotimp, unul dintre cele mai relaxante si constructive moduri de a-ti petrece timpul liber este fotografiatul. Ia-ti un aparat ieftin sau chiar unul mai vechi si pune-ti imaginatia in miscare. Fotografiaza si surprinde detalii din natura sau fa-i portrete haiose partenerului tai. Cu siguranta aceasta activitate te va prinde si, de ce nu, poate iti descoperi o noua pasiune: fotografia.


3. Aminteste-ti de copilarie

Daca vrei sa ai o zi plina de aventuri si sa nu cheltuiesti insa nici prea multi bani, poti merge alaturi de partenerul tau intr-un parc de distractii. Poti incepe ziua cu o delicioasa vata pe bat, apoi sa continui cu o plimbare cu bicicleta, pe care o poti inchiria gratuit, si sa termini seara cu o plimbare romantica.


4. O seara de neuitat la un concert in aer liber

Lasa-ti Ipod-ul acasa si mergi la un concert in aer liber. In mai toate orasele, primariile organizeaza vara concerte gratuite in aer liber. Astfel, vei putea avea parte de muzica buna live si dans, fara sa te inghesui intr-un club cu bauturi scumpe.


5. Drumetii, pentru un spirit aventurier

Daca esti o fire mai agitata, curioasa si mereu in cautarea lucrurilor noi, iti poti petrece timpul liber intr-o drumetie alaturi de partener. Cateva sandviciuri, un binoclu, apa si o conditie fizica buna sunt cele mai importante lucruri de care ai nevoie. In timpul unei drumetii te poti delecta cu piesaje magice, care te vor relaxa. O simpla cautare pe internet te va ajuta sa gasesti si un loc frumos, in apropiere de orasul tau, care sa merite sa il explorezi.



Sursa foto: marieclaire.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea