De prin lume adunate

# trucuri invatare #invatare #limbi straine

4 trucuri pentru a invata mai usor o limba straina

Intr-o lume in care eficienta conteaza din ce in ce mai mult si timpul este adesea irosit, cum poti invata o limba straina bine, repede si usor? Dezvoltarea continua a devenit obligatorie pe piata muncii, asa ca primul pas necesar in a invata ceva nou este chiar hotararea. Vointa este indispensabila, dar nu si suficienta. Dincolo de ea, nu este important doar ce ne dorim sa invatam, ci si cum alegem sa o facem. O metoda moderna, simpla si eficienta va transforma chiar si lenesii indaratnici in studenti eminenti. Iar metoda conteaza inca si mai mult cand vine vorba de invatarea unei limbi straine.

Cele mai noi tehnici de predare au fost studiate de specialistii din opt tari europene pentru a crea noi cursuri de limbi straine, propuse de Institutul Eurocor. Acestea includ cateva secrete care te vor ajuta sa inveti mult mai usor o limba straina, indiferent cum alegi sa o faci:

Flexibilitatea este, probabil, cel mai important lucru atunci cand vine vorba de a invata. Adesea incercam sa ne adaptam metodelor de invatare greoaie, ori sa ne facem timp pentru a strecura meditatiile la o limba straina in programul nostru si asa ocupat. Nu-i de mirare ca epuizarea ne copleseste inainte de a ne atinge scopul. Asadar, alege o metoda de invatare flexibila, perfect adaptata programului tau.

Distractia este importanta: nu poti invata o limba straina descifrand texte din manuale plictisitoare. Vei invata mult mai usor ascultand vorbitorii nativi si folosind aplicatii amuzante. Acum e usor sa descoperi noi culturi si traditii si sa-ti exersezi pronuntia in acelasi timp: CD-urile si DVD-urile sunt la dispozitia ta. in plus, aplicatiile amuzante transforma cursurile de limbi straine intr-o adevarata joaca. Pentru un plus de distractie, opteaza pentru un curs interactiv!

Deschiderea este esentiala. Orice limba straina presupune deschidere nu doar fata de noi cuvinte si constructii gramaticale, ci si fata de o intreaga cultura. Alege acea metoda de invatare care te introduce intr-o comunitate de oameni frumosi si pasionati. Institutul Eurocor te asteapta in Campus, cea mai mare comunitate internationala de studenti la distanta, disponibila tuturor cursantilor, indiferent de cursul ales.

Mentoratul se numara printre aspectele importante ale educatiei. Un profesor personal nu este dascal, ci mentor. Rolul lui este de a fi la dispozitia ta cand si daca vrei, corectandu-ti temele doar daca tu alegi sa i le trimiti. Un bun mentor nu-ti va stirbi niciodata increderea in sine. El va fi o prezenta discreta si utila, fiindca stie ca vedeta cursului nu este profesorul, ci studentul.

Nu uita ca tu te afli in centru procesului de invatare, asa ca metoda ar trebui sa-ti fie pe plac, indiferent daca optezi pentru un curs de limba engleza sau un curs de limba chineza. Alege o metoda flexibila, precum cea propusa de Institutul Eurocor.

Ce inseamna asta, concret? inseamna ca poti alege sa studiezi atat online, cat si utilizand materiale tiparite. inseamna ca poti beneficia atat de CD-uri si DVD-uri cu vorbitori nativi, cat si de sfaturile unui profesor personal. Mai mult, inseamna ca vei avea acces la cele mai noi aplicatii digitale, dar si la cea mai mare comunitate internationala de studenti la distanta, cu un singur click. Totul din confortul casei tale! Vrei sa te convingi? Descarca gratis o lectie demo!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea