De prin lume adunate

#copii avion #calatorie avion # sfaturi calatorie # sfaturi de vacanta #copii

4 trucuri pentru a face zborul mai placut pentru copii

Urmeaza sa calatoresti cu avionul, impreuna cu copiii? Zborul poate fi plictisitor pentru acestia, mai ales daca este unul lung. Este imposibil ca cei mici sa se plictiseasca, chiar daca ii lasi sa se joace pe tableta sau sa se uite la desene animate. Iata cateva trucuri pe care sa le folosesti pentru a le distrage atentia si a-i tine ocupati.

 

Carti de colorat

Cartile de colorat le poate distrage atentia o buna perioada de timp. Asigura-te ca ai la tine cel putin o carte sau scoate la imprimanta persoanjele favorite ale copilului tau si nu uita sa iei creioanele cu tine.

Carti pentru citit

Cartile cu povestile favorite nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta. Mai ales daca zborul are loc noapte si vrei sa-ti adormi copilul. Citeste-i povesti atata timp cat isi doreste acest lucru si vei avea parte de un zbor linistit.

Carti audio

Copilul tau adora cartile audio? Atunci nu uita sa le iei cu tine!

Jocuri

Fie ca este vorba de carti, de “Nu te suara frate” sau alt boardgame pe care copilul il adora, va trebui sa il ai cu tine in avion pentru a alunga plistiseala copilului.

Sursa foto: concierge.typepad.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea