De prin lume adunate

#maia morgenstern #unde iesim #teatru #piese de teatru

4 piese de teatru pe care le poti viziona in acest weekend

In acest sfarsit de saptamana te poti relaxa vizionanad o piesa de teatru. Ii poti vedea pe Maia Morgenstern, Monica Alexandrescu sau Mirela Zeta in piese de teatru exceptionale.


Fragil

Godot Cafe Teatru - Bucuresti
6 aprilie, ora 18.00

Regizor: George Dogaru
Actori: Andreea Gramosteanu, Radu Iacoban, Mirela Zeta, Marin Grigore

Piesa de teatru "Fragil" aduce in prim plan impactul si efectele negative pe care nesiguranta si lipsa de incredere in sine le au atunci cand oamenii se afla intr-o relatie.

Pret bilet: 35 ron


Niste doamne

In Culise - Bucuresti
7 aprilie, ora 20.00

Regizor: Marian Popescu
Actori: Monica Alexandrescu, Dana Porlogea, Monica Florescu, Marian Popescu

Daca in acest weekend doresti sa vizionezi o piesa de teatru in care troneaza umorul fin, conflictele si situatiile limita provocate de trei tipologii diferite de femei, esti invitat la "Niste doamne". Piesa te va incanta daca iti place sa urmaresti schimburile de replici acide dintre femei si daca obisnuiesti sa te implici in actiunea pe care o vezi pe scena.

Pret bilet: 22,5 ron


Un cuplu ciudat

Godot Cafe Teatru - Bucuresti
7 aprilie, ora 20.00

Regizor: Doina Antohi
Actori: Andreea Gramosteanu, Mirela Zeta, Ioana Barbu, Iulia Brezeanu, Doina Antohi, Andreea Samson, Andrei Mateiu, Catalin Babliuc

Piesa de teatru "Un cuplu ciudat" graviteaza in jurul unui grup de 6 prietene care se sustin una pe cealalta in cele mai dificile momente din viata lor. In momentul in care una dintre ele divorteaza, o alta o sustine din toate punctele de vedere si chiar o invita sa locuiasca impreuna, cel putin pana reuseste sa isi revina si sa treaca peste socul despartirii.

Prietena cu intentii bune isi da insa seama ca traiul cu o femeie proaspat divortata este foarte dificil, iar lucrurile devin si mai neplacute cand realizeaza ca ele incep sa semene cu un cuplu din anumite puncte de vedere.

Pret bilet: 30 ron


Janka

Teatrul Evreiesc de Stat
7 aprilie, ora 11.00

Regizor: Toma Enache
Actori: Maia Morgenstern

Maia Morgenstern impresioneaza in "Janka" prin interpretarea senzationala a unui personaj care s-a confruntat cu ororile regimului nazist.

Pret bilet: 17 ron

Sursa foto: metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea