De prin lume adunate

#rosluri #filme #actori #john travolta #christian bale #ewan mcgregor #russell crowe

4 personaje biblice care au salvat cariera unor staruri hollywoodiene

Biblia pare sa dea o raza de speranta pana si celor mai vicioase staruri hollywoodiene. O parte dintre celebritatile din "Cetatea Filmului" au fost nevoite sa apeleze la rolurile unor personaje biblice pentru a-si reface cariera si, in cateva cazuri, metoda chiar a dat roade. Iata cine sunt celebrii "pocaiti" ai marelui ecran!

 

1. John Travolta - Arhanghelul Mihail

Dupa seria "Uite cine vorbeste", cariera lui John Travolta parea ca se indreapta spre o zona de umbra. La mijlocul anilor '90, starul din "Grease" era cautat doar de producatorii unor filme de mana a doua. Asta pana cand Travolta a dat viata Arhanghelului Mihail pe marele ecran. Nu va asteptati la un inger prea cumintel. Personajul "Michael" pare creionat chiar dupa chipul si asemanarea lui Travolta din perioada respectiva: dezordonat, bautor strasnic, ahtiat dupa sex si fumator inrait. Insa "Michael" i-a dat sansa starului hollywodian sa prinda ulterior un loc in fata in distributia filmelor "Face Off" si "Pulp Fiction".

 

2. Russell Crowe - Noe

Dupa cativa ani in care rolurile sale au oscilat intre magnific si dezastruos (sa fim sinceri, in "The Man with Iron Fists", "Omul de otel" sau chiar "Robin Hood" nu au fost cele mai remarcabile momente din cariera sa) Russell Crowe si-a intors fata catre Yehowa si a acceptat rolul din Noe (2014). Pare o adevarata pedeapsa biblica dupa ce in urma cu 4 ani, actorul era implicat intr-un razboi al replicilor pe Twitter cu comunitatea evreiasca, dar "Noe" pare o ispasire a tuturor pacatelor. Aceasta pentru ca filmul pare sa marcheze revenirea lui Crowe in randul starurilor de top. O dovedesc recentele filme "The Water Diviner" si "Father and Daughters".

 

3. Christian Bale - Moise

Dupa ultimul "Batman" (2011), Bale nu a mai jucat decat in doua pelicule, dintre care doar "American Hustle" (2013) i-a adus un rol de apreciat. Nu este de mirare deci, ca starul a marsat pe o revenire de proportii epice in "Exodul-Zei si Regi" (2014), intr-o adaptare cinematografica a povestii lui Moise.

 

4. Ewan McGregor- Iisus

De la "Trainspotting" si "Razboiul Stelelor", cariera lui McGregor pare sa se fi ratacit prin hatisurile unor documentare britanice si filme de duzina precum "Jack, ucigasul uriasilor". Starul scotian pare sa revina in forta cu "Last Day in Desert" un film controversat despre perioada celor 40 de zile petrecute in desert de Iisus. McGregor va juca rolul lui Iisus, dar si pe cel al Satanei.

Sursa foto: insidemovies.ew.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea