De prin lume adunate

#terase bucuresti #meniu #terase #atmosfera terasa

3 terase din Bucuresti care te intampina cu o atmosfera interbelica

Vrei sa petreci o seara alaturi de prieteni la o terasa racoroasa, intr-o atmosfera boema si interbelica, cu muzica de calitate si care sa reinvie parca Bucurestiul de altadata? Iti recomandam cateva terase care te vor intampina cu un meniu variat, cu preturi accesibile si o atmosfera de neuitat.

1. Bistro La Taifas

Restaurantul Bistro La Taifas este situat pe Strada Gheorghe Manu nr. 16, in apropiere de Calea Victoriei, chiar in Curtea Palatului Cantacuzino. Acest bistro a fost fondat in anul 1994 si a venit cu un nou concept in Bucurestiul modern al anilor '90.

Bistro La Taifas te intampina cu o terasa plina de verdeata, ideala pentru un refugiu racoros in zilele toride. Aici poti gasi intreaga liniste de care ai nevoie, deoarece terasa este asezata departe de vacarmul marilor bulevarde, chiar in curtea Muzeului Enescu.

Ospatarii te intampina cu mancaruri specifice romanesti, dar si cu meniuri speciale din bucataria europeana. Aici poti servi unele dintre cele mai proaspete mancaruri, deoarece totul este preparat doar cu produse de sezon. Seara, atmosfera devine mai intima pe terasa Bistro La Taifas, cu lumini difuze, iar atmosfera boema, rupta parca din interbelic este intretinuta de o muzica de calitate, in surdina.



2. Hanu' Berarilor

Daca vrei o atmosfera si mai incantatoare, poti petrece o zi de neuitat intr-o atmosfera cu adevarat interbelica la terasa extrem de incapatoare pe care o pune la dispozitie Hanu' Berarilor, care este situat pe Strada Poenaru Bordea nr. 2.

La terasa de la Hanu' Berarilor, atmosfera te inveseleste rapid, cu muzica buna, mancaruri alese, cu preturi pentru orice buzunar. Bineinteles, aici nu trebuie sa ratezi produsul vedeta: berea de calitate.




3. Hanul lui Manuc

Pentru o atmosfera mai selecta, poti alege terasa Hanul lui Manuc, unde in fiecare seara se canta muzica live, iar bucatele sunt pe alese, de la traditionalii mici pana la gustarile reci, pastrame sau deserturi romanesti savuroase. Hanul lui Manuc se afla situat in zona Piata Unirii pe Strada Franceza nr 62-64.






Sursa foto: autentici.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea