De prin lume adunate

#f64 #pasiuni #fotbal #hobby #colorit

3 moduri utile prin care sa-ti descoperi un nou hobby

Practicarea unui hobby poate fi o modalitate excelenta de a te elibera de stres, de a-ti cunoaste abilitatile de creatie si de a cunoaste oameni noi. De fapt, sunt foarte multe modalitati prin care un hobby poate fi bun pentru tine. Insa, daca nu ai o activitate pe care sa o practici in mod regulat pentru a te relaxa, poate fi foarte dificil sa descoperi ceea ce te pasioneaza si te face sa te simti bine. De aceea, mai jos ti-am expus niste sfaturi pentru a identifica ce tipuri de hobby-uri se potrivesc cu personalitatea si pasiunile tale.

Uite-te in trecut

Atunci cand te uiti in retrospectiva asupra vietii tale, iti amintesti de anumite activitati care iti ofereau placere atunci cand le desfasurai in perioada copilariei tale? Poate aveai o pasiune pentru pictura si desenat, care in prezent s-ar putea transforma, prin achizitionarea unui aparat de fotografiat, atat intr-un hobby, cat si intr-o mini afacere. Toate aceste activitati care iti ofereau motive de bucurie atunci cand erai mic ar putea fi raspunsul cautarilor tale, in cazul in care te gandesti ca ai nevoie de un nou hobby.

Cauta

Daca ceva din trecutul tau nu va rezona cu tine in mod imediat, atunci poate te va ajuta sa te plimbi printre rafturile unor magazine. De exemplu, un magazin de articole sportive ti-ar putea aminti de pasiunea pentru fotbal pe care o aveai in urma cu cativa ani, in timp ce o biblioteca sau o librarie ti-ar putea reimprospata memoria, amintindu-ti cat de atras erai de lecturarea unor noi aventuri in perioada copilariei. Orice ar fi, cu siguranta ca o plimbare prin magazinele unui mall iti va oferi suficiente idei pentru a avea un punct de plecare privind un nou hobby.

Incet si sigur

Daca vei adauga ceva nou in viata ta, atunci trebuie sa-i oferi timp, si totodata sa-ti concentrezi toata atentia asupra acelui lucru nou. Vestea buna este ca majoritatea dintre noi avem la dispozitie mult timp pe care nu-l utilizam corespunzator, pentru ca il petrecem navigand pe internet sau stand in fata televizorului. Acest timp pierdut ar putea fi petrecut practicand pasiunile pe care le avem. Incearca sa vezi daca iti poti pune deoparte macar o jumatate de ora pe zi pentru hobby-urile tale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea