De prin lume adunate

#unde iesim #festival #muzica #concerte #distractie #1 mai

1 mai prin tara

De 1 mai se da startul la distractie. Atat in localitatile de pe malul marii, cat si in cele de la munte, au loc numeroase festivaluri cu muzica live. La Mamaia, Vama Veche sau Fetesti au loc festivaluri cu muzica tehno care te vor introduce in atmosfera estivala.

 

EcoMarathon la Moeciu

 

De 1 mai te poti distra si altfel, la maratonul de la Moeciu de Sus. EcoMarathonul se desfasoara pe o lungime de 43 de km. Pentru cei incepatori exista si o cursa de 12 km. Taxa de participare este pentru maraton de 100 lei iar pentru CROS de 70 lei.

 

Electronic music festival la Jimbolia

 

Sambata, 1 mai, la Jimbolia are loc Electronic Music Festival. La festival vor mixa Infinitze, Andrewboy & Manic N, Ics, Ntfo, Carlo & JASC, Sllash & Dopre, Rhadow & Dj Harra, Elless & Monsterteddy. Festivalul are loc pe  DN 59A catre vama cu Serbia.

 

1 mai mare la Vama Veche

 

Ziua de 1 mai deschide practic sezonul estival si al distractiilor. Si cum Vama Veche este unul dintre poli petrecerilor din Romania, in acest weekend are loc un festival dedicat zilei muncii. In Vama Veche se deschide sezonul de cantare la mare, pe plaja. La acest eveniment vot concerta Vita de Vie, Urma, Emil si Chester.

 

Spring ROLL Contest la Cluj Napoca

 

Sambata, 1 mai, La Gazette, pe Calea Turzii din Cluj, incepand cu ora 10:00 are loc un concurs de sport extrem. Evenimentul de sport extrem (freestyle rolling) Spring ROLL Contest are loc in fiecare an in luna mai in Cluj, concursul aflandu-se deja la cea de a treia editie. In acest an se anunta a fi cea mai reusita editie a evenimentului. In cadrul concursului se va inaugura un ROLL Market si un spatiu special amenajat pentru desfasurarea calificarilor, concursul avand 3 etape. In acest spatiu se va construi si un element complex destinat calificarilor. Pe toata durata concursului o masina cu o masa de DJ va intretine atmosfera in toate locatiile desfasurarii lui. Participarea la eveniment costa 5 lei.

 

The Mission la Mamaia

 

Pentru un 1 mai tehno muncitoresc, The Mission pregateste pe Plaja Nord din Mamaia un cort incalzit unde, pe doua scene, vor pune muzica Sven Vath, Loco Dice, Onur Ozer, Martin Buttrich live, SIS live Livio & Roby, Maurizio Schmitz, Guti live, Dream & Dare Tini. Pretul unui bilet este 50 de lei in avans, in numar limitat si 80 de lei in seara evenimentului, la intrarea in locatie.

 

Rocker's Festival la Garnic

 

La Garnic, in Caras Severin, are loc un festival de rock unde ii vei vedea si asculta pe cei de la Cargo, Phaser, Bluestation, Iakab si Adi Barar. Vor exista standuri cu vanzare de produse alimentare, bauturi, echipamente moto, echipamente outdoor, cd-uri si dvd-uri cu muzica, carti, salon tatuaje&piercing.

 

Music Channel HITS The Highway la Fetesti

 

Music Channel pastreaza traditia si in acest an, iar pe 30 aprilie cuvantul de ordine este km 139. Vei fi antrenat pentru distractia de pe litoral, inca de pe autostrada, printr-un adevarat maraton de hituri si beat-uri in trend. Anul acesta, vor mixa la platane DJ Andi, Cristi Stanciu, Vika Jigulina si Sasha Lopez .
For The Love Of House la Mamaia
Clubul La Mania din Mamaia pregateste un eveniment pentru iubitorii muzicii house. Vor mixa  Steve Lawler, Doc Martin, Nima Gorji, DJ Wild, Jay West, Frankie Knuckles, DJ Mes, DJ Qu, Mike Huckaby si altii. Pretul unui bilet pana la ora 00:00 este de 30 lei, iar dupa mizul noptii este de 50 lei, pentru ambele seri.

 

Sunwaves Festival la Mamaia

 

De vineri pana duminica, la Mamaia, are loc Sunwaves Festival, pe plaja Kristal. La festival vor mixa ricardo Villalobos, ZIP, El Cezere, Praslea, Bill Patrick, Lee Burridge, Seth Troxler, Kozo, Seth Troxler, El Cezere, Kozo, Cristi Cons, Rhadoo, Petre Inspirescu , Raresh, Tobias Freund, Dan Andrei, Marco Carola, Troy Pierce, Prik,  Audiofly, M.A.N.D.Y., Ali Nasser, Chriss, Cassy, Gescu, Dasha. Biletele in avans costa 80 de lei si asigura accesul pentru serilde vineri si sambata. Duminica intrarea este libera.

 

Iasi Guitar Festival

 

La Iasi impatimitii chitarii isi dau intalnire la ce-a de-a treia editie a Iasi Guitar Festival. Invitatii speciali vor fi Andreas Oberg si  Aniello Desiderio. Concertele extraordinare vor avea loc in Sala Gaudeamus a Casei de Cultura a Studentilor Iasi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea