De prin lume adunate

#litoral #concerte #1 mai #1 mai 2013

1 mai la mare: concerte, petreceri si multa distractie

Toti cei dornici de distractie sunt asteptati in minivacanta de 1 mai pe litoral. Concerte, petreceri campenesti sau evenimente la malul marii sunt doar cateva dintre ofertele cu care sunt intampinati turistii. Iata cateva dintre posibilitatile de distractie de la mare in 2013.


1 Mai 2013 in Vama Veche

Vama Veche, centrul distractiei de pe litoral, a pregatit si anul acesta oferte pentru turistii care vor veni in vacanta de 1 mai la mare.

Distractia incepe de pe 1 mai cand Kultur Shock, Niste Baieti si Just Another vor sustine un concert "La Copac" in Vama Veche.

Daca programul iti permite, poti ramane si pe data de 2 mai pentru alte doua concerte. Unul sustinut de trupa Fara Zahar "La Barba Neagra", unde intrarea este 20 de lei si altul sustinut de Suie Paparude la "Goblin".

De asemenea, pe 3 mai, tot "La Barba Neagra", concerteaza "Tapinarii". Intrarea este 20 de lei.


1 Mai 2013 la Mamaia

Si in statiunea Mamaia sunt evenimente la care poti sa participi daca ai vacanta de 1 mai. Astfel, in perioada 1-5 mai se desfasoara FashionTV Summer Festival, ceea ce inseamna conferinte, spectacole, petreci FashionTv in cluburile de pe litoral, deschise special pentru 1 mai. Pe scurt, distractie cat cuprinde.

Tot in aceasta perioada are loc si Expo Car Show "Conduceti prudent", in fata clubului Ego, unde vor participa 15 branduri auto de top din Romania.

De asemenea, in perioada 1-5 Mai 2013, vor avea loc petrecerile The Mission, la Clubul Guestlist, situat in nordul statiunii Mamaia. Guestlist isi deschide portile, miercuri, 1 mai, cu o petrecere 100% romaneasca, alaturi de Livio&Roby, Ali Nasser, Pagal, Negru si Bogdan.

Si in Crema Summer Club se anunta distractie in vacanta de 1 mai. Pepe va concerta pe 1, CRBL pe 2 mai, iar pe 3 mai va face show Corina.


1 Mai 2013 la Eforie

De 1 mai se deschide sezonul estival, iar in Eforie incepe petrecerea. Concerte de muzica pop, rock si folclor vor intampina turistii pe plaja.

In data de 2 mai se desfasoara crosul litoralului, dar si concursul de ciclism pe care multi iubitori ai sportului il asteapta cu nerabdare.

Sursa foto: gchinmedia.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea