De prin lume adunate

#martisor #1 martie #8 martie #ghid masculin #casnica #rebela #copilaroasa #sportiva #moderna #burgheza #business woman #artista #conservatoare #extravaganta #sexy #vampa #romantica #sensibila #cadou 8 martie #cadou 1 martie #cadou ea #cadou femei

1-8 martie, Interzis Femeilor!

Martisorul ti-aduce in “dar” unul dintre cele mai grele momente din viata ta: cum sa o faci fericita de 1 si de 8 Martie. Acasa.ro continua traditia instaurata anul trecut si iti aduce in ajutor Ghidul Masculin pentru zilele de 1 si 8 Martie. Atentie! Interzis femeilor!

Paginile Ghidului Masculin sunt strict destinate barbatilor! Ca bonus, prezinta garantie pentru succes.

Stim ca nu iti place sa iti pierzi prea mult timp la cumparaturi, asa ca Ghid Masculin vine cu idei salvatoare pentru orice situatie: de la cadoul de Martisor, pana la locatii ideale de calatorie, activitati in aer liber, filme si melodii perfecte pentru partenera ta si idei de pus in practica la tine acasa.

Stai linistit! Nimic nu este prezentat in general. Am “ghicit” fiecare tip de femeie si am asternut pe “hartiuta” tot ceea ce i se otriveste in functie de personalitatea ei. Asadar, am ajuns la concluzia ca exista 9 tipuri de femei.

Femeia moderna si extravaganta. Fiind excentrica si sociabila, acest gen de femeie este mai tot timpul inconjurata de prieteni. Increzatoare in fortele proprii, ii place sa fie mereu in pas cu moda, iar uneori sa se impuna ca trend- setter .

Nu ti-e prea usor sa o urmezi mereu prin magazine, nu? Esti totusi un norocos, pentru ca ii place sa rada si sa vorbeasca, iar tu adori momentele cand o faci sa zambeasca.

Femeia romantica si sensibila. Mereu ai probleme cu genul acesta de femeie, pentru ca nu prea stii cum sa fii romantic. Macar de 1-8 Martie, lasa orgoliul acasa si pune ceva la cale special pentru partenera ta. Ingredientele de baza?

Ceva sensibil si inteligent, pentru ca aceasta femeie adora soarele si cerul senin, jucariile de plus si baloanele in forma de inimioara.

Femeia vampa si sexy. Esti topit dupa ea, dar ti-e frica sa nu te “arzi”, pentru ca niciodata nu stii ce pune la cale. Cum ai putea sa o multumesti pe aceasta femme fatale? Ia mai intai vreo doua calmante si urmareste Ghid masculin.
 

Femeia sportiva. Agitata mai e fata asta! Nu sta locului o clipa si nici nu mai stii cum sa tii pasul cu ea. Vine insa Martisorul si trebuie sa faci o figura frumoasa.

Femeia sportiva are mereu planuri mari si pune la cale activitati antrenante pentru voi doi. De data aceasta, Ghid masculin te ajuta sa i-o iei inainte.

Femeia rebela si artista. Este o adevarata incantare sa tii pasul cu ea, pentru ca te ia pe la tot felul de evenimente, premiere, dar ii place sa va faceti si de cap in vreun club oldies pana-n zori de zi. Cu toate astea, realizezi ca pretentiile ei sunt destul de ridicate. Imaginatia acesteia zburda de colo colo, dar Ghid masculin te ajuta sa-i vii de hac.

Femeia burgheza si conservatoare. Frumoasa, rafinata, chic, dar al naibii de mofturoasa. Nici nu stii cum sa o impaci, pentru ca ea nu se multumeste usor. Asadar, la ea nu te poti prezenta cu orice. Noroc ca ne-am documentat temeinic si iti sarim bucurosi in ajutor.
 

Femeia copilaroasa. Dulce si haioasa, “pustoaica” ta e plina de energie si iti aduce mereu zambetul pe buze. Este timpul sa ii rasplatesti toate gesturile ei adorabile si sa ii aduci in dar lumea copilariei. Suna cam plictisitor pentru tine, dar imagineaza-ti ce reactie o sa aiba ea la surprizele pe care i le-ai pregatit.

Femeia de cariera. Femeia de cariera n-o sa stea prea mult pe acasa, fiind plecata mari perioade de timp cu afaceri. Ea sigur isi va permite sa-ti cumpere o masina luxoasa ca sa nu-i simti prea mult lipsa, insa la fel ca pentru orice femeie, si pentru o femeie de cariera, aceasta perioada este extrem de importanta si isi va dori sa aiba amintiri placute.
 

Femeia casnica. Familista convinsa, te incanta mai mereu cu atentia pe care ti-o acorda. Te lingi pe degete de mancarea pe care ti-o pregateste cu dragoste si casa voastra pastreaza intotdeauna o atmosfera primitoare si calda. Realizezi ca nu ii este foarte usor sa se ocupe de toate treburile, asa ca de martisor trebuie sa o rasplatesti din plin.

Si pentru ca nu prea le ai tu cu simtul orientarii, ti-am propus un simbol al Ghidului masculin, cu ajutorul caruia vei recunoaste mai usor articolele destinate tie. Asadar, urmareste pantoful rosu incadrat in semnul interzis, pentru ca femeile nu au ce cauta pe aceste pagini.

Mult succes!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea