Muzica

#tel me lies #Yanka #lansare videoclip #single #videoclip

Yanka revine in forta cu un nou videoclip! Urmareste-l aici

Cantareata care a cucerit cu vacea sa inimile romanilor, revine cu un nou single insotit de un videcolip. Yanka, artista ce a intrat in topuri cu piesele "My Heart Is Gone", "Jungle" si "Skip a Little Love", lanseaza acum singlelul "Tell Me Lies".

"Simt ca "Tell Me Lies" nu este doar povestea mea. Este si povestea ta. Este momentul acela in care ti-ai dorit cu tot sufletul sa fii mintit pentru ca realitatea separarii de un om pe care il iubesti este prea greu de acceptat.....e ca si cum simti ca se rupe o bucata din tine atunci cand iubirea aia a fost la un moment dat un tot", a spus Yanka.

Povestea acestui clip este simpla: doi oameni care se iubesc, dar care nu se pot iubi pentru ca apartin a doua Universuri diferite. Toate personajele din clip sunt sentimentele artistei: pasiune, pofta, tentantii, incrancenare, respingere.

"Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini. Iar din echipa creativa au mai facut parte Andra Moga, cu care am lucrat la toate proiectele Yanka de pana acum, si Fabian Tatomirescu, care m-a inspirat fara macar sa isi dea seama", a spus Yanka.

Yanka – Tell Me Lies

Yanka s-a remarcat la editia din 2014 din cadrul celui mai vizionat talent show – Vocea Romaniei, unde s-a aflat in echipa lui Tudor Chirila, iar anul acesta, sustinuta de label-ul Global Records, a lansat single-ul "Jungle". Mai mult Yanka a impresionat interpretand piesa Addei – "Nu plange, Ana", intr-o varianta acustica in limba engleza. Artista prezinta un concept live acustic sustinut intr-o formula instrumentala de chitara acustica, chitara bas si tobe si care cuprinde cover-uri dupa piese celebre ale unor artisti internationali uriasi, precum Michael Jackson, Nirvana, Eurythmics, Amy Whinehouse, Gorillaz, Hooverphonic, Cindy Lauper, Etta James, CeeLo Green, Stevie Wonder.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea