Muzica

#play & win #connect-r #fly project #sasha lopez #Ya BB #djslash

'Ya BB' este hitul verii in Romania

Baietii de la Play & Win semneaza hitul acestei veri in Romania: 'Ya BB'. Conform topului Summer Chart, publicat de MediaForest, 'Ya BB' a fost cea mai difuzata si ascultata piesa a verii ce tocmai s-a incheiat.



Melodia a inregistrat 3259 de difuzari cu aproximativ 2.613.000 de ascultatori ne-unici.

Ce se intelege prin 'ascultatori ne-unici'? Daca, spre exemplu, intr-o zi o difuzare a unei piese a beneficiat de 1000 de ascultatori iar a doua zi o difuzare a aceleasi piese a beneficiat de 2000 de ascultatori, aceste doua numere au fost adunate si a rezultat un total de 3000 - insa o parte dintre ascultatorii din prima zi sunt aceiasi cu cei din a doua zi.

Pe locul 2 in Summer Chart 2011 s-a clasat trupa Fly Project, cu singleul 'Goodbye', in timp ce urmatoarele locuri sunt ocupate de Connect-R (' Ring The Alarm '), Lora ('No More Tears') si sasha lopez (' All My People ').

MediaForest este o companie ce a dezvoltat un sistem unic de monitorizare a canalelor media (statii radio, canale TV, Internet) si pune la dispozitie informatii imediate si clare, cu privire la durata de difuzare. Mediaforest emite rapoarte de difuzare, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.

Sursa foto: djslash.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea