Muzica

#black eyed peas #fergie #will.i.am

Will.I.Am.: "Fergie nu paraseste Black Eyed Peas"

Dupa ce recent s-a zvonit ca Fergie ar parasi trupa Black Eyed Peas , Will.I.Am spulbera din nou aceste speculatii si declara ca Fergie nu pleaca nicaieri.



Rapperul Will.I.Am a dezmintit zvonurile potrivit carora trupa ar urma sa se destrame. Stirile despre desfiintarea Black Eyed Peas au inceput sa apara dupa ce in luna iulie membrii formatiei au declarat ca vor lua o pauza dupa turneul mondial ce tocmai s-a incheiat.

Nu este pentru prima oara cand Will.I.Am intervine pentru a dezminti zvonurile privind viitorul trupei. In luna septembrie el a mai declarat ca toata confuzia a aparut dupa ce Kanye West a declarat "Ramai cu bine, Black Eyed Peas. Ne va fi dor de voi!", dupa ce a sustinut un duet cu Fergie.

Will.I.Am s-a aratat indignat de faptul ca o moderatoare TV a anuntat ca Fergie paraseste Black Eyed Peas. Artistul a intervenit pe contul sau de Twitter, sustinand ca vestea nu este adevarata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea