Muzica

#whitney houston #whitney houston a murit #moarte whitney houston

Whitney Houston a murit

Cantareata americana sambata la varsta de 48 de ani, la Los Angeles, a anuntat Jill Fritzo, purtatorul sau de cuvant. Corpul neinsuflet al artistei a fost gasit in camera pe care aceasta o inchiriase la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles. Cauza mortii inca nu a fost facuta publica.

O prima ipoteza inaintata de TMZ.com este aceea ca Whitney ar fi luat Xanax, un puternic, si ar fi adormit in cada, fapt ca ar fi condus la decesul sau prin inecare.

Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat sase albume consecutive premiate cu Discul de Platina . La nivel mondial, Houston a vandut peste 140 de milioane de discuri si peste 50 de milioane de -uri.

Cantareata a lansat de-a lungul a peste 25 de ani de numeroase hituri cu care a scris pagini importante din istoria muzicii: " One Moment in Time ", "Saving All My Love for You", "Greatest Love of All", "I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)", " ”, "I Have Nothing".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea