Muzica

#vunk #antonia #videoclip vunk #videoclip pleaca #Vunk si Antonia

Vunk si Antonia su filmat clipul 'Pleaca' intr-o fabrica dezafectata

Componentii trupei Vunk au filmat recent videoclipul noului lor single, ' Pleaca '. La filmari a fost prezenta si frumoasa cantareata Antonia , vocea feminina de pe piesa.


In regia lui Silviu Mustatea, filmarile pentru videoclipul 'Pleaca' s-au desfasurat intr-o fabrica dezafectata de la marginea Bucurestiului.

Baietii s-au acomodat repede la conditiile din fabrica, insa Antonia a avut ceva batai de cap cu frigul. Cantareata a filmat 14 ore imbracata sumar la temperaturi scazute, a indurat praful, vantul si mirosul neplacut din locatie.

Vunk si Antonia au cantat pentru prima data piesa 'Pleaca' la premiile Romanian Music Awards 2011 . Feedback-ul pozitiv primit atat de la spectatori, cat si de la oamenii din industria muzicala, i-a convins pe cei de la Vunk sa continue promovarea piesei.

Initial, singleul 'Pleaca' a fost compus de Cornel Ilie pentru Tina Geru , cu ocazia Selectiei Nationale Eurovision 2009. Chiar daca aceasta nu a fost melodia castigatoare, Cornel a tinut foarte mult la ea si a decis sa o cante in concertele Vunk.

Ajutati de vocea senzuala a Antoniei, Vunk spera sa faca din 'Pleaca' un adevarat hit. Videoclipul va fi lansat peste cateva saptamani.



Sursa foto: MediaPro Music
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea