Muzica

#concert #turneu #rock #florii #pop #vunk #muzica romaneasca

Vunk ofera cadouri fanilor cu nume de floare

Ultimul concert din cadrul turneului national Vunk " Vreau o tara ca afara " va avea loc pe 16 aprilie, in clubul bucurestean The Floor, ora 21.00.

Intrucat a doua zi se sarbatoresc Floriile, toti cei care au nume de floare , prezenti la eveniment, vor primi un cadou surpriza din parte trupei.

"Imi place foarte mult ca turneul se termina chiar in seara dinaintea unei mari sarbatori, Floriile. De-asta am si hotarat ca toti cei care vin la concert si poarta nume de floare, sa primeasca un cadou de la noi la intrare. O sa fie cea mai potrivita seara sa aprindem artificii pe tavan de ziua lor si sa le spunem, pe bune, ‘dintr-o mie de flori parfumate , eu te-am cules.’”, a declarat Cornel Ilie, solistul grupului.

Dupa ce a primit in luna martie doua trofee la Gala Premiilor Radio Romania Actualitati, baietii de la Vunk au castigat saptamana trecuta inca un premiu. 

Cei de la Vunk au fost recompensati cu “Premiul muzicii rock din 2010”, acordat de revista Actualitatea Muzicala , singura publicatie muzicala romaneasca lansata si promovata de Uniunea  Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea