Muzica

#lansare album vunk #sala polivalenta #lansare album #vunk #album vunk

Vunk isi lanseaza noul album la Sala Polivalenta. Afla tot ce trebuie sa stii despre concertul de lansare!

Vunk, una dintre cele mai premiate trupe romanesti din ultimii ani, isi lanseaza in aceasta seara, la Sala Polivalenta din Capitala, un nou album, intitulat "Nu scapa nimeni (fara emotii)".

Cei care nu si-au cumparat bilete o pot face de la magazinele Diverta, dar si de la casa de bilete a Salii Polivalente, care va fi deschisa de la ora 15.00. Biletele au preturi care variaza intre 50 si 150 de lei. Elevii si studenti vor beneficiaza de reduceri. Pe baza carnetului, ei pot achizitiona tichete la sectorul S si pe teren la pretul de 25 de lei.

Accesul spectatorilor se va face de la ora 18.00. Incepand cu ora 19.30, va urca pe scena Viky Red, urmat de trupa Fara Zahar.

Cei de la Vunk isi vor incepe concertul in jurul orei 21.00. Pret de doua ore, Cornel Ilie si colegii sai isi vor delecta fanii atat cu piese de pe noul disc, cat si cu compozitii devenite deja clasice ("1000", "Vreau o tara ca afara", "Pleaca", "Regele soselelor, "Prajitura cu jeleu").


Invitati speciali

Nu vor lipsi nici invitatii speciali. Astfel, alaturi de Vunk vor canta Andra, Antonia, Monica Anghel, Smiley. De asemenea, Puya va urca pe scena pentru a interpreta cu Vunk piesa "Altcineva". Cel mai important invitat va fi insa Eric Martin, solistul cunoscutei formatii americane Mr. Big ("To Be with You", "Wild World").

In holul Salii Polivalente vor exista standuri de unde fanii Vunk isi vor putea cumpara noul album, bratari, tricouri si alte materiale promotionale.

Este pentru prima oara cand Vunk sustine un concert de aceasta anvergura pe scena Salii Polivalente. In organizarea acestui eveniment, ale carui costuri depasesc 20.000 de euro, s-au implicat 320 de oameni.


Despre noul album Vunk

"Nu scapa nimeni (fara emotii)" este primul disc lansat de Vunk dupa apreciatul "Ca pe vremuri"(2010), care a furnizat piese de top ca "Artificii pe tavan", "Dau alarma", "La orice ora". Noul material contine 10 piese noi, dintre care trei duete cu Andra, Monica Anghel si Alexandra Usurelu. "Nu scapa nimeni (fara emotii)" are si doua bonusuri: "Pleaca" (feat. Antonia) si "Altcineva" (feat. Puya).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea