Muzica

#voltaj Eurovision 2015 #finala eurovision 2015 #Eurovision 2015 #eurovision

Voltaj participa la Eurovision 2015! Iata declaratiile spectaculoase ale trupei

Voltaj, trupa indragita de milioane de romani concureaza in finala Eurovision Romani. Acestia isi doresc cu ardoare sa castige concursul si sa ajunga in marea finala Eurovizion 2015. 

 

Intrebat de ce concureaza Voltaj la Eurovision in 2015, liderul trupei, solistul Calin Goia ne-a raspuns: „Este extrem de buna vizibilitatea si expunerea pe care Eurovision o ofera in general, iar in cazul nostru, pentru campania pe care am pornit-o odata cu lansarea piesei. Avem un site care functioneaza si aduce multe beneficii pentru copiii aflati in dificultate in Romania, prin intermediul celor doua organizatii cu care lucram de peste 5 ani: World Vision Romania si Habitat for Humanity Romania. Si ne-am dat seama ca si international, daca ar fi sa castigam in Romania, ar insemna un lucru foarte bun pentru noi, romanii: cred ca am reusi sa schimbam un pic perceptia Europei (europenii sunt foarte conectati, atenti) asupra noastra. Europenii ar putea sa realizeze ca exista romani care muncesc de dimineata pana noaptea si fac sacrificii enorme pentru a asigura un trai decent copiilor lor, lasati in tara din cauza ca nu au cum sa ii ia cu ei acolo unde lucreaza”.

Voltaj abordeaza cu maxima seriozitate participarea la Eurovision in 2015. „Am intrat intr-o competitie si vom incerca sa dam tot ce avem mai bun. Ne gandim la ideile de show si le punem la punct. Repetam astfel incat sa avem o prestatie cat mai buna. Si folosim prilejul pentru a transmite cat mai departe ideea campaniei. De la capat”, mai spune Calin Goia.

Trupa Voltaj a lansat piesa „De la capat” pe 4 noiembrie... „Atunci am lansat si site-ul campaniei delacapat.ro, de care ne ocupam noi. E continuarea muncii pe care o avem in acest domeniu, al voluntariatului, de peste 5 ani.”, adauga Calin Goia.

Si tot despre campania „De la capat”, Calin ofera mai multe amanunte: „Noi am creat acest site, raspundem mesajelor celor care ne scriu si sunt foarte multe mesaje... Fie de la oameni care doresc sa ajute, fie aflam cazuri pe care le redirectionam unde consideram ca ar putea sa aiba o rezolvare. Apoi, participam ca voluntari la constructia de case, donam noi, pentru ca intotdeauna exemplul personal conteaza... Avem o fetita pe care o sponsorizam in cadrul programului Donator de viitor, Cornelia. Are 9 ani, ii place muzica. Dorinta noastra este sa ii facem o surpriza si sa o aducem la show-ul de la Craiova, fiind de undeva din Dolj, din mediul rural. S-au legat lucrurile asa... (zambeste Calin). Cu piesa asta toate lucrurile s-au legat... Cineva a remarcat ca, in videoclipul piesei, care contine imagini din Calea Dunarii, filmul de scurt metraj filmat din 2013, copilul merge pe Dunare spre Viena, pentru ca acolo lucrau parintii lui”.

Intrebati ce cred despre despre ceilalti concurenti din acest an si melodiile din concurs, membrii Voltaj au recunoscut ca „sunt piese bune si voci foarte bune anul acesta”. Stiu ca sunt printre favoriti, „poate si datorita anilor de cariera pe care ii avem in spate, dar conteaza foarte mult atunci cand urci pe scena sa convingi. Sunt cateva voci bune anul acesta, care au si experienta. Asa ca noi nu ne culcam pe o ureche, cum ca nu am avea competitori... . Speram ca oamenii vor alege si cu sufletul si–si vor da seama ca noi venim cu ceva in plus, care poate sa schimbe un pic imaginea noastra, a romanilor si sa ajunga sa ajute cazuri triste ale unor copii din Romania”, a incheiat Calin.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea