Muzica

#rihanna #videoclip rihanna #we found love

Videoclipul Rihannei, 'We Found Love', cenzurat in Franta

Cel mai nou videoclip lansat de Rihanna, " ", a fost cenzurat in Franta, din cauza imaginilor care sugereaza "un comportament auto-destructiv".



Clipul, regizat de Melina Matsoukas, nu poate fi difuzat pe posturile muzicale inainte de ora 22:00, deoarece poate avea o influenta negativa asupra tinerilor, sustine autoritatea de reglementare audio-vizuala din Hexagon.

Relatiile ciudate, distractia nemasurata, sexul, violenta si drogurile sunt principlalele ingrediente ale videoclipului " We Found Love ".

Materialul video a intampinat probleme inca de la lansare. O organizatie sustine ca regizorul vidoclipului promoveaza imaginea unei femei posedate de un barbat. In fata acestor acuzatii, Matsoukas s-a rezumat la a spune ca nu promoveaza relatiile abuzive.

"We Found Love" nu este primul videoclip al Rihannei care a stranit controverse. "S&M", un videoclip despre sado-masochism, a fost si el interzis in mai multe tari din cauza continutului bogat in sugestii de natura sexuala.


Rihanna - We Found Love



Sursa foto: haymagazine.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea