Muzica

#matteo #videoclip nou #stella #videoclip nou matteo #videoclip matteo #push it

Videoclip nou: Matteo feat. Stella - Push It

Matteo a lansat miercuri videoclipul noului single, "Push It", pe canalul de YouTube al casei de discuri MediaPro Music.

Clipul care ilustreaza duetul cu Stella, vocea feminina ce s-a remarcat alaturi de Dj Andi, a fost regizat chiar de Roxana Paulica, iubita lui Matteo.

Pentru noul videoclip, echipa de productie a folosit cinci locatii, iar filmarile au durat doua zile. Marea majoritate a personajelor din clip sunt, de fapt, prietenii lui Matteo, printre care si cativa dansatori din "Baletul Edi Stancu", pe care artistul i-a cunoscut prin intermediul Roxanei.

"Mi-am dat seama ca imi doresc ca Roxana sa faca urmatorul meu clip, in momentul in care a facut un film, pentru una din prietenele ei cele mai bune. A realizat un film de 30 de minute despre toata gasca de prieteni, care i-a lasat pe toti, in frunte cu mine, cu gura cascata. A filmat si montat cadru cu cadru, si a reusit, subtil, sa faca pe oricine il viziona, sa rada, sa planga, si sa aiba stari foarte frumoase. Atunci am stiut ca taletul ei imi va folosi enorm la urmatorul clip...so here we are :)", a declarat Matteo.

Matteo feat. Stella - Push It (videoclip)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea