Muzica

#andreea banica #lansare videoclip #laurentiu duta #videoclip nou #Shining Heart #videoclip nou laurentiu duta

Videoclip nou: Laurentiu Duta feat. Andreea Banica - Shining Heart

Laurentiu Duta si Andreea Banica au lansat marti videoclipul celui mai recent single, intitulat " Shining Heart ".

Realizat de catre Alex Ceausu, noul clip este plin de romantism si pasiune si spune povestea unor indragostiti care isi manifesta iubirea in cel mai frumos mod. Surprinsi fie intr-o cabina telefonica in stil englezesc, fie intr-un taxi adapostindu-se de ploaie, ideea de baza a clipului graviteaza in jurul iubirii, a culorilor si a pasiunii.

Filmarile s-au desfasurat in doua locatii: Castel Film – Snagov, pe timp de zi, iar noaptea, intr-un renumit club bucurestean.

Single-ul "Shining Heart" este deja in topurile difuzarilor posturilor de radio, iar videoclipul se va bucura, cu siguranta, de aceeasi atentie.

In alta ordine de idei, Laurentiu Duta si-a relansat recent site-ul oficial. "Intodeauna mi-a placut sa fiu cat mai aproape de fanii mei, sa stiu ce simt, ce le place, ce isi doresc. Noul site este exact ceea ce imi doresc pentru a fi alaturi de cei carora le place muzica mea, sa fiu permanent in legatura cu ei", a declarat artistul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea