Muzica

#bug mafia #videoclip #loredana #fara cuvinte #bug mafia feat loredana

Videoclip nou: B.U.G. Mafia – 'Fara Cuvinte' (feat. Loredana)

Videoclipul piesei “ Fara Cuvinte ”, noul single realizat de B.U.G. Mafia alaturi de Loredana Groza , si-a facut in sfarsit aparitia pe Internet. Clipul care ilustreaza cea de-a doua colaborare a baietilor din Pantelimon cu Loredana a fost postat, miercuri, pe canalul lor de YouTube, strangand in mai putin de 24 de ore peste 30.000 de vizualizari.


Videoclipul este regizat si editat de Alex Ceausu (Ador Media) si ii are in rolurile principale pe actorii Dragos Bucur si Mirela Oprisor .

“Vrem sa ii multumim Loredanei pentru ca a inregistrat cu noi piesa 'Fara Cuvinte' si pentru ca a acceptat sa filmeze in niste conditii mai dificile decat cele intalnite in mod normal. De asemenea, le multumim lui Dragos Bucur si Mirelei Oprisor pentru modul in care au dat viata acestei povesti si vrem sa le transmitem ca nu credem ca ar fi fost alti doi actori mai potriviti pentru rolurile principale din clip. Intreaga echipa care a participat la filmari s-a comportat exceptional, insa trebuie sa ii mentionam in mod special pe Alex Ceausu si Cristi Smarandoiu, care au dat 150% si acum, la fel ca in cazul celorlalte productii pe care le-am realizat impreuna. Nu in ultimul rand, le multumim fanilor pentru rabdare si sustinere si speram ca piesa si clipul 'Fara Cuvinte' se ridica la nivelul asteptarilor lor.”, au declarat cei de la B.U.G. Mafia.

Single-ul “Fara Cuvinte” va fi inclus pe “ Inapoi in viitor ”, album pe care pe care B.U.G. Mafia il va lansa pe piata in acest an. Melodia poate fi descarcata gratuit de pe site-ul oficial al grupului.

Videoclip B.U.G. Mafia - "Fara cuvinte"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea