Muzica

#anda adam #Panda Madam #videoclip anda adam

Videoclip nou: Anda Adam - Panda Madam

Anda Adam si-a lansat luni dupa-amiaza videoclipul noului sau single, " ". In mai putin de 24 de ore de la lansare, clipul a strans 12.000 de vizualizari pe YouTube.



De regia clipului s-a ocupat Alex Ceausu de la Ador Media. Ceausu a mai realizat in trecut videoclipuri pentru B.U.G. Mafia , Andreea Balan, Keo, Nico, fly project si K1.

Videoclipul "Panda " a fost filmat pe cinci continente, o premiera pentru un artist roman , si contine imagini surprinse in Australia, Japonia, Spania, Franta, Rusia si Hawaii.

"Muzica uneste oamenii! Noua mea militeaza impotriva urii rasiale. Desi suntem diferiti, simtim fiecare nevoia de a fi iubiti si de a iubi. Avem cu totii aspiratii, visuri, dorinte. Am avut prilejul de a intalni oameni de pe toate continentele cu care am rezonat in mod special prin intermediul muzicii. Au dansat toti cu aceeasi pofta dupa ritmurile piesei.", povesteste Anda Adam.



 

c

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea