Muzica

#videoclip #single #what's my name #rihanna #drake

Vezi "What's My Name", noul videoclip semnat Rihanna & Drake

Rihanna a lansat saptamana trecuta videoclipul care ilustreaza "What’s My Name ?", piesa interpretata alaturi de artisul R&B Drake .

Cei doi joaca in clip rolul unui cuplu abia format. De altfel, se pare ca cei doi au fost impreuna si in viata reala. Totusi, atat Rihanna, cat si Drake au infirmat acest lucru.

Iata ce povesteste Drake despre colaborarea muzicala cu Rihanna:  “Asteptam de mult timp ocazia de a lucra impreuna. Este un cantec minunat. Imi place mult albumul (n.r. – “Loud”, noul disc al Rihannei) si sunt foarte incantat!”.

La randul ei, Rihanna s-a aratat incantata de felul in care a iesit aceasta colaborare: “Drake este singura persoana despre care am crezut ca poate intelege melodia, iar in clipa in care a auzit-o a zis ca stie exact ce are de facut. Imi place ce-a iesit”.

“Loud”, noul album al Rihannei, pe care este inclusa  si melodia “What’s My Name?”, urmeaza sa apara in SUA pe 16 noiembrie.
 

videoclip rihanna & Drake - "What's My Name"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea