Muzica

#rihanna #videoclip # s&m #sado-maso

Vezi “S&M”, noul videoclip al Rihannei

Rihanna a lansat pe Internet videoclipul "S&M", care ilustreaza cel de-al treilea single de pe "Loud", noul sau disc.

Artista si-a propus ca in acest clip sa socheze la fel de mult precum a facut-o Lady Gaga. In noul sau videoclip, Rihanna se joaca cu multe accesorii sado-maso , se harjoneste cu o papusa gonflabila si demonstreaza ca stie sa manance senzual banane si capsuni.

Clipul este regizat de Melina Matsoukas, care a mai colaborat in trecut cu Rihanna la videoclipurile “Rockstar 101,” “Rude Boy" si “Hard.”

Rihanna a primit cinci nominalizari la editia din acest an a premiilor Grammy.  “ Love the Way You Lie ”, hit-ul interpretat de cantareata din Barbados si Eminem, a fost nominalizat la patru categorii  ("Record of the Year", "Song of the Year", "Best Rap/Sung Collaboration" and "Best Rap Song"), in timp ce piesa “Only Girl (In The World)" concureaza la categoria  “Best Dance Recording”. 

Premiile Grammy 2011 se vor decerna pe 13 februarie, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Staples Center din Los Angeles.

videoclip rihanna - "S&M"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea