Muzica

#roa #videoclip ROA #Sonata in LA Minor

Vezi nou videoclip ROA - Sonata in LA Minor (video)

Trupa a lansat un nou videoclip, pentru promovarea singleului " in LA Minor".



Clipul amuzant a fost regizat de unul dintre membrii fondatori ai grupului, Bogdan Popoiag. Supriza este cu atat mai mare, cu cat fanii ROA asteptau sa apara un alt videoclip, pentru piesa "Electronique Simpathique".

Intr-o atmosfera ca la curtea regelui Ludovic al XIV, skateri si bikeri isi fac de cap, grupuri de "domnite" supraponderale spala lasciv un trabant, in timp ce un om al muncii isi distruge nervos computerul. Muzica simfonica se contopeste perfect cu sound-ul iar imaginile slow-motion te tin cu ochii lipiti de ecran, informeaza Music Channel.

ROA (Rise Of Artificial) este trupa cu cea mai mare ascensiune in 2011. La inceputul anului, Bogdan, Cezar si Cristi au lansat singleul "Ne Place", care a devenit piesa cu cele mai multe in prima jumatate a lui 2011. In primavara au lansat albumul "Artificial", iar in toamna au castigat premiul pentru "Cel mai bun debut" la Romanian Music Awards.

ROA - videoclip



Sursa foto: vedete-monden.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea