Muzica

#billboard music awards #billboard music awards 2013 #cantareti billboard music awards

Vezi cine canta la Billboard Music Awards 2013!

Editia de anul acesta a galei Billboard Music Awards se anunta a fi incendiara. Pe scena vor urca artisti de succes ai momentului, precum Justin Bieber, Taylor Swift, Miguel si Bruno Mars. Ei vor fi insotiti si de Prince, care va primi premiul Icon. Ceremonia Billboard Music Awards editia 2013 va fi transmisa live de postul american ABC si va avea loc in Las Vegas, pe data de 19 mai.

A mai ramas putin pana la editia de anul acesta a premiilor muzicale Billboard, iar organizatorii au inceput sa ofere date oficiale despre showul care va avea loc la MGM Grand Arena din Las Vegas pe data de 19 mai.


Nominalizati si la Milestone Award

Astfel, Justin Bieber, Taylor Swift, Miguel si Bruno Mars sunt invitati sa urce pe scena Billboard si sa incante fanii cu melodii din repertoriul lor. Insa, pe langa faptul ca se vor afla acolo sa cante, cei patru artisti sunt nominalizati si la Milestone Award, un premiu oferit de public pe baza originalitatii si priceperii de a canta si de a se promova. La Milestone Award mai sunt nominalizati si Pitbull, dar si The Band Perry.



Cei patru nominalizati mai devreme i se vor alatura faimosului Prince, care va fi onorat cu premiul Billboard Icon pentru intreaga cariera, anul trecut aceasta distinctie revenindu-i altui cantaret faimos, Stevie Wonder, acesta primind si un omagiu din partea Aliciei Keys.


12 premii anul trecut pentru Adele

Anul trecut, scena Billboard Music Awards a fost dominata in totalitate de Adele, care a plecat acasa cu nu mai putin de 12 premii, incluzand "Top Artist", "Pop Artist" si "Female Artist", in timp ce LMFAO au castigat alte sase premii Billboard. Printre artistii care au sustinut showuri live pe scena s-au numarat Katy Perry, Kelly Clarkson si Usher.

Justin Bieber s-a bucurat de un succes nebun atunci cand a lansat videoclipul "Beauty and the Beat", obtinand 10.6 milioane de vizualizari in numai o singura zi, aceasta cifra clasandu-l pe primul loc in topul celor mai vizualizate piese pe Youtube intr-o singura zi. El se pregateste de promovarea single-ului "Right Here", un featuring cu rapperul Drake.




Sursa foto: billboard.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea