Muzica

#michael jackson #videoclip #behind the mask

Vezi “Behind The Mask”, noul videoclip Michael Jackson

“Behind The Mask ”, videoclipul noului single al regretatului Michael Jackson , a avut premiera, marti, pe pagina de Facebook a artistului.


“Behind The Mask” reprezinta de fapt un montaj al celor mai interesante materiale video in care apar fanii lui Michael Jackson de pe intreg mapamondul.

Proiectul “Behind The Mask” a debutat in urma cu doua luni, fanii lui Jackson fiind invitati sa trimita imagini cu ei cantand si dansand pe muzica idolului lor.

"A fost cel mai emotionant si cel mai amuzant proiect in care m-am implicat pana acum", a declarat Dennis Liu, regizorul clipului. "Am fost impresionat sa vad atat de multi oameni din toata lumea, cantand si dansand, apropiati fiind de spiritul lui Michael Jackson", a adaugat acesta.

“Behind The Mask” este cel de-al treilea single extras de pe albumul “Michael”, lansat in decembrie 2010 . In prima saptamana de la lansare, albumul "Michael" s-a vandut in peste trei milioane de exemplare in intreaga lume.

Materialul contine piese inedite, care nu au fost lansate pana acum, unele dintre ele fiind realizate in colaborare cu Akon, 50 Cent, Lenny Kravitz si Dave Grohl de la Foo Fighters.

Videoclip Michael Jackson - "Behind The Mask"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea