Muzica

#muzica #videoclip #lansare videoclip #matteo # videoclip panama

Vezi aici cel mai nou videoclip al lui Matteo!

Dansatori profesionisti, multa energie, culoare si buna dispozitie! Pe scurt, noul videoclip Matteo – “Panama”, lansat vineri, impreuna cu MediaPro Music. Filmarile s-au desfasurat pe durata unei nopti, iar regia si productia au fost asigurate de Lanoy Video Production.

“’Panama’ este un clip de imagine, care se bazeaza foarte mult pe dans. M-am bucurat sa am alaturi de mine multi dansatori profesionisti,  dar sip e F Charm, Muneca, DJ Dox, Florin Nedelcu si alti prieteni buni”, a explicat Matteo.

Coregrafiile din clip au fost facute de Bruce, iar tinutele au fost gandite de Dydy, amandoi facand parte din trupa de dansatori a lui Matteo. Single-ul “Panama” a fost compus in colaborare cu John Puzzle si a avut parte de reactii foarte pozitive din partea fanilor, inregistrand, de la lansare, peste doua milioane de vizualizari pe YouTube.

Cu o linie melodica vesela si usor de fredonat, piesa contine un joc de cuvinte provocator, ca o continuare a ideii avute cu cateva luni in urma, cand Matteo a lansat sintagma “Mai du-te-n inima mea”.

“Prin Panama vreau sa va arat un everyday Matteo, adica vesel si optimist. Pentru toata lumea am un singur mesaj: ascultati si va distrati, ce pana mea!”, isi indeamna Matteo fanii.

Puteti urmari aici noul videoclip Matteo – “Panama”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea