Muzica

#scorpions #concert scorpions #Scorpions bucuresti

Veste buna pentru fanii Scorpions!

Cea mai renumita si consacrata trupa hard rock/heavy metal din Germania - Scorpions a inceput in septembrie 2013 un nou turneu: „Rock'n Roll Forever”, turneu ce include pe harta sa si Romania! Pe data de 14 decembrie 2013, dupa Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda si alte tari, „Rock’n Roll Forever” ajunge la Bucuresti, unde sub cupola uriasa a Pavilionului Central Romexpo, membrii trupei Scorpions vor incinge atmosfera, asa cum doar ei stiu sa o faca!

Succesul inregistrat cu albumul „Sting in the Tail” a convins o lume intreaga ca trupa Scorpions inca mai are multe de spus pe scena muzicii rock internationale.

Dragostea si admiratia milioanelor de fani i-au convins pe membrii trupei sa plece intr-un nou turneu - „Rock’n Roll Forever”, in care sa isi incante fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar si cu hiturile cu care au cucerit toate generatiile.

Scorpions este o trupa germana de rock, originara din Hanovra. Trupa a fost infiintata in 1965 si are in componenta actuala cinci muzicieni ce provin din tari diferite. Celebra in anii '80 pentru piese precum "Rock You Like a Hurricane", "No One Like You", "Still Loving You", trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei! Balada "The Wind of Change / Vantul schimbarii", lansata in 1990 si considerata un simbol al caderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scara mondiala, fiind cel mai bine vandut single al anului 1991.

Asocierea trupei The Scorpions cu prabusirea Zidului Berlinului a fost consacrata in 1999. Astfel, cu ocazia ceremoniilor organizate pentru a marca a 10-a aniversare a caderii Zidului, rockerii germani au interpretat piesa "The Wind of Change" acompaniati de o orchestra compusa din 160 de violonisti. De-a lungul carierei sale, formatia a vandut mai bine de 75 de milioane de albume in intreaga lume.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

  • Super VIP: 400 lei - bilet cu loc la tribuna centrala

  • VIP: 325 lei - bilet cu loc la tribuna laterala

  • Golden Circle: 250 lei

  • Normal Circle: 150 lei

Biletele vor putea fi cumparate incepand de maine, 1 octombrie, ora 00:00, online de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro dar si din Magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s). Incepand din 7 octombrie biletele vor fi disponibile in toate magazinele aflate in reteaua BILETOO.

Concertul „SCORPIONS” va avea loc pe 14 Decembrie 2013 la Pavilionul Central din Romexpo si este un eveniment organizat de Project Events.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea