Muzica

#pop #alte-genuri #r&b #dance #beyonce #madonna #justin timberlake #mariah carey #kelly clarkson #celine dion #jennifer lopez #jessica simpson #monden #photoshop

Vedete dependente de Photoshop

 

Te-ai gandit vreodata ca umila aparitie a unui cos ar putea sa produca haos si panica printre vedetele de pe covorul rosu? Sunt sigura ca da. Care ar fi solutia pentru a asasina pacatoasa protuberanta ce a invadat tenurile implacabile ale starurilor depresive? Am un singur cuvant, si va spun, e magic: Photoshop ! Pentru cei mai putin familiarizati cu acesst termen, Photoshop-ul este program de editare care permite prelucrarea si retusarea fotografiilor sau crearea unor imagini noi.

Lumini, umbre, tesuturi eliminate, grasimi indepartate, podoaba capilara imbogatita, ce sa mai, magie, nu jucarie. Photoshop-ul te schimba de nici nu te mai recunosti. Exact ce vor vedetele, chirurgie plastica fara dureri si fara urme. Cine a apelat la acest artificiu din lumea muzicii? Lista este incredibil de lunga. Am incercat insa sa fac o selectie cu cele mai interesente mutatii. Iata ce a iesit.

Beyonce Knowles

BeyonceOk, fata asta nu are nevoie de prea multe ajustari, e adevarat. Dar in orice este loc de mai bine, chiar si in fizicul frumoasei mulatre. Astfel Photoshop-ul si-a facut datoria: putina lumina, un abdomen aplatizat si diva a iesit ca scoasa din cutie. Vezi poza materialele. Un bun exemplu este chiar Jessica Simpson . Dupa cum se poate vedea si in poza, artista se dedica cu totul acestui program si asteapta linistita sa iasa de la prespalare, stoarsa si apretata bine. Rezultatul este unul minunat si starul american poate in continuare sa ia cu asalt fast-food-urile din tara unchiului Sam. Vezi poza aici.

Kelly Clarkson

Kelly ClarksonO figura stearsa care capata contur, niste trasaturi bine evidentiate, cateva grame indepartate si Kelly Clarkson arata perfect. Nu pot spune decat atat: „Because of You Photoshop”; asa cum spune si titlul unei cunoscute melodii a artistei. Vezi poza aici.

Mariah Carey

Rasfatata diva pop si-ar face abonament lunar la acest program daca ar putea. Nu zic nu, merita, rezultatul este unul pe masura, dar sa nu exageram totusi. Pana la urma care dintre ele e Mariah? Sunt sigura ca, la cate schimbari a suferit saraca fatuca de la atata photoshopat, nici ea nu mai stie clar cum arata. In orice caz, e bine la un moment dat sa te opresti sau macar sa iei o pauza. Vezi poza aici.

Madonna

MadonnaOk, s-au spus multe despre regina muzicii pop. Eu o apreciez in continuare, desi tinde sa devina prea comerciala. Dar nu pot sa ma opresc din a ma intreba: „Ok, this it`s real???” Pielea pur si simplu lasata, care atarna inerta pe oasele prea solicitate ale vedetei, muschii plictisiti de-a dreptul de atata sala, aflati intr-un soi de lupta cu restul corpului, ridurile si nu numai ma duc cu gandul la un lucru.

Daca voi ajunge asa, jur ca imi cumpar programul numai pentru mine si ma infasor intr-un abtibild cu imaginea frumoasa a tineretilor mele. Oricum, o intelegem pe Madonna. Daca are probleme, punem si noi o vorba buna pentru ea si ii obtinem gratis cea mai noua versiune de Photoshop. Vezi poza aici.

Justin Timberlake

Credeati ca doar fetele din lumea fascinanta a celebritatii apeleaza la astfel de artificii? Nu, va spun eu! Sau macar asa ne demonstreaza poza aceasta si sex-simbolul pop, Justin. Bun, schimbarile nu sunt majore, dar exista: niste cearcane indepartate, culoarea bolnavicioasa a tenului indepartata, frumosii ochi albastri pusi in evidenta si gata...Timberlake is back in business!! Vezi poza aici.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea