Muzica

#pop #alte-genuri #r&b #top #clasament #britney spears #mariah carey #paris hilton #jessica simpson #beyonce #blonde #vedete

Vedete cu idei blonde

Vedetele sunt un izvor nesecat de controverse si amuzament, de perle si dovezi vii ca unele creiere sunt cherchelite de-a binelea de mirosul suav si adesea naiv al celebritatii. Tocmai de aceea m-am gandit ca ar merge sa fac si un top cu vedetele „blonde” ale -biz-ului muzical.

Desi nu sunt blonde de la lor, multe vedete din peisajul muzical international au aratat in numeroase randuri ca nu e nevoie sa fii blonda ca sa gandesti in „termeni blonzi”. Printre cele care se lupta sa ocupe un loc fruntas in topul primelor 5 blonde 100% din muzica se numara Beyonce, Mariah Carey, Paris Hilton, Jessica Simpson si, nu in ultimul rand, Britney Spears.

Printr-o sumedenie de perle, vorbe de duh, explicatii spumoase si truisme de nezdruncinat, fiecare a aratat ca merita sa ocupe locul intai in topul care urmeaza. Avand in vedere ca nu le putem pune pe toate pe locul 1, am incercat, si recunosc ca mi-a fost greu, sa le departajez si sa le asez cuminte in banca lor. Sa vedem ce a iesit.

Locul 5: Beyonce Knowles

Beyonce KnowlesCelebra artista Beyonce Knowles, eterna logodnica a rapperului Jay Z, care si-a afisat cu „modestie” inelul de logodna de zeci de miloane de euro, a declarat intr-un interviu urmatoarele: "Sunt atrasa de cine ma face sa rad si e realmente fermecator. De fapt, as putea fi fermecata de oricine. Ma dau in dupa persoanele fermecatoare". Ok, un lucru reiese clar din aceasta fraza adanca: lui Beyonce chiar ii plac persoanele fermecatoare si, clar, talentele sale oratoricesti ne farmeca de-a binelea pe toti.

Locul 4: Mariah Carey

Mariah CareyDistrugatoarea de inimi si de minti incapatanate sa ramana la varsta de 3 ani, Mariah Carey, a declarat intr-un interviu, patrunsa fiind de un sentiment umanitar vadit, urmatoarele: "De fiecare data cand ma uit la TV si-i vad pe bietii copii cum mor de foame, nu pot sa ma abtin de la a pufni in plans. Adica mi-ar placea foarte mult sa fiu atat de slaba, dar fara muste si moarte si chestii din-alea". De amintit aici perioada destul de recenta in care frumoasa diva a adunat kilogram dupa kilogram. Probabil ca Mariah a vrut sa fie sigura ca nu va fi atinsa de muste si de alte „chestii din-alea”.

Locul 3: Jessica Simpson

Jessica SimpsonFaimoasa diva Jessica Simpson este recunoscuta pentru perlele ei. De fapt aceasta are un loc special rezervat in astfel de topuri, loc pe care nimeni nu il poate lua. De asemenea celebra blondina este recunoscuta pentru IQ-ul ei „impresionant”. In caz ca inca nu v-ati convins, cititi mai jos cateva dintre perlele de pret ale divei. Pacat ca acestea o costa mai mult decat perlele din cutia ei cu bijuterii.

"Sunt atat de blonda! N-ar avea niciun sens ca eu sa am parul inchis la culoare", "23 de ani e mult. Inseamna aproape 25 de ani, adica esti la jumatatea varstei de 20 de ani", "Ce-i asta, ton sau pui? Adica stiu ca e ton, dar aici scrie pui!"

Locul 2: Paris Hilton

Paris HiltonParis Hilton, blonda pana in maduva oaselor, a rupt gura targului hollywoodian cu replicile ei total „decolorate”. Iata cateva mostre: "De multe ori am incercat sa gonesc cu masina ca sa scap de paparazzi. E oribil. O inteleg perfect pe printesa Diana ". Si cum de multe ori cuvintele nu sunt de ajuns, Paris nu se lasa si trece si la fapte. Ce a iesit de aici? Pai celebrul „sex ” care ruleaza pe toate canalele media, in care domnisoara Hilton este surprinsa in niste ipostaze nu tocmai crestinesti alaturi de un producator independent de filme.

Locul 1: Britney Spears

Britney SpearsSi locul I cu felicitari i se acorda lui Britney Spears, evident. Nu degeaba s-a chinuit incercata blondina sa tina primele pagini din tabloidele de peste tot pe o perioada nelimitata. Nu este o treaba usoara si trebuie sa-i apreciem efortul. Pana la urma sa fii Brit nu e atat de simplu. Ai nevoie de ani multi de munca asidua pe campurile secate ale unor minti plane impanzite de neuroni blonzi.

Diva ne demonstreaza acest lucru. Ia fiti atenti putin: "Sunt bogata, al naibii de bogata. Ce nebunie", “Nu am implanturi , pur si simplu au crescut brusc”, "Imi sun intotdeauna verisoara pentru ca suntem foarte apropiate. Suntem ca doua surori si suntem asa de apropiate pentru ca mamele noastre sunt surori", “Ma duc deseori in tari de peste ocean, in Canada de exemplu”, "N-as sa merg in Japonia pentru ca nu-mi place pestele si stiu ca acolo in Africa se mananca foarte mult peste", acestea sunt doar cateva dintre replicile de top ale divei. Nu putem spune decat atat: Tot inainte Brit, nu de alta, dar vine Paris repede din urma si iti fura locul.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea