Muzica

#My heart is gone #Yanka #Vanotek #single #videoclip

Vanotek lanseaza un nou single

Vanotek revine pe piata cu un nou single, "My heart is gone". O piesa deep house care promite sa devina hitul verii si sa faca senzatie printre fanii artistului. Vocea insa ii apartine artistei Yanka, participanta in ultimul sezon al "Vocei Romaniei", in echipa lui Tudor Chirila.

Yanka a fost inspirata de piesa lui Vanotek si astfel, a compus versurile si linia pentru “My Heart is Gone”, care redau starea pe care aceasta a simtit-o la un moment dat in viata sa.

Filmarile videoclipului au avut loc in Bucuresti, iar in rolurile principale ii regasim pe Vanotek, Yanka si Andrei Drombovschi. Guest star a fost nimeni altul decat Dorian Boguta, profesorul de actorie al Yankai de la Scoala de Actorie si Film.

Urmareste aici videoclipul Vanotek – My Heart is Gone

Inca de la varsta de 17 ani, Vanotek a inceput sa compuna muzica. Micul artist are colaborari de succes cu artisti consacrati precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia sau Dj Sava.

Ultima piesa produsa de Vanotek impreuna cu Sorin Seniuc "Vita Bella" pentru proiectul Havana, a facut furori pe intrenet, unde a strans peste 5 milioane de vizualizari. Piese este constant pezenta si in playlisturile radiourilor din Romania. Piesa “Vita Bella” este licentiata in Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, Tarile Scandinave, Rusia, Grecia si Bulgaria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea