Muzica

#valerie #single #sahara #videoclip

Valerie, un nume pe care il vei retine cu usurinta

Valerie isi incepe in forta cariera muzicala si lanseaza primul single de debut, insotit de un videoclip incitant.

Videoclipul singlelului "Sahara" a fost filmat la cetatea Enisala din judetul Tulcea, motiv pentru care pare filmat chiar in desertul Sahara.

"Am reusit sa-mi indeplinesc visul cand i-am cunoscut pe producatorii mei de la Soundify Media, la care am ajuns dintr-o pura intamplare. M-am bucurat enorm sa descopar niste oameni atat de talentati, alaturi de care am muncit foarte mult si am reusit sa producem mai multe piese printre care si single-ul 'Sahara', pe care il vom lansa alaturi de Cat Music. Am filmat videoclipul intr-un loc special, la cetatatea Enisala din judetul Tulcea, impreuna cu unul dintre producatorii mei, Costel Dominteanu. Rezultatul a depasit orice asteptare. Imi doresc ca toata lumea sa se bucure de energia acestei melodii si sa se pregateasca pentru surprizele uriase ce vor urma", declara artista.

Valerie, este o tanara in varsta de 23 de ani, din Republica Moldova ce face parte dintr-o familie de muzicieni. In prezent, este studenta la UNATC si, desi este model si actrita, mereu si-a dorit o cariera muzicala. La finalul verii, tanara artista a aparut alaturi de mama ei, Victoria Lungu, in clipul piesei "De vina este vara".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea