Muzica

Valentine’s Day cu Directia 5

Duminica, 14 februarie , de Valentine’s Day, Directia 5 te invita la Sala Palatului, de la ora 19.30, pentru show cu totul special.

Directia 5, una dintre cele mai indragite trupe romanesti , dedica acest concert tuturor indragostitilor si nu numai acestora. Directia 5 va interpreta cele mai romantice cantece scrise pe parcursul carierei, intr-o emotionanta atmosfera special creata pentru aceasta ocazie. Evenimentul va coincide si cu lansarea albumului “ Declaratie de Dragoste ” ce va contine hit-urile cele mai frumoase ale formatiei. 
 
La concertul de la Sala Palatului 60 de perechi norocoase vor avea ocazia  de a simti fiecare sunet direct de pe scena alaturi de Directia 5.

Biletele pentru concertul din 14 februarie s-au pus in vanzare in retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Magazinul Muzica, casieria Salii Palatului, Teatrul National Bucuresti si on-line pe: bilete.ro, blt.ro, vreaubilet .ro, www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro. Preturile biletelor variaza intre 50 lei si 150 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea