Muzica

#concerte #usher #concert usher # turneu usher # turneu european usher

Usher isi amana turneul european

Turneul european pe care Usher trebuia sa-l sustina la inceputul anului viitor a fost amanat, din cauza unor "angajamente personale si profesionale", se arata intr-un comunicat al promoterului Live Nation Global Touring.

"Din cauza angajamentelor profesionale si persoanale, Usher va trebuie sa reprogrameze datele viitorului sau turneu european. In conditiile in care a confirmat participarea la "The Voice" (n.r. - concurs de talente) si pentru a fi siguri ca fanii din lumea intreaga vor avea parte de cea mai buna experienta de concert, intregul turneu a fost reprogramat pentru toamna lui 2013", informeaza comunicatul.

Datele turneului urmeaza sa fie anuntate anul viitor.

Usher a acceptat recent sa fie unul dintre antrenorii care vor participa la cel de-al patrulea sezon al show-ului american "The Voice". O alta confirmare este cea a Shakirei. Cei doi ii vor inlocui pe Cee Lo Green si Christina Aguilera.

Foto: rap-up.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea