Muzica

#jennifer lopez # videoclip jennifer lopez #goin`in #videoclip nou jennifer lopez # videoclip goin`in # single nou jennifer lopez

Urmareste "Goin' In", noul videoclip Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a lansat zilele trecute videoclipului noului sau single, "Goin' In", o colaborare cu rapperul american Flo Rida.

Regia videoclipului este semnata de Ace Norton, cunoscut pentru colaborarile sale cu Mandy Moore, Foster The People si The Fray.

Piesa "Goin' In" a fost inclusa pe coloana sonora a filmului "Step Up Revolution", pe care au fost incluse si melodii interpretate de nume precum Ne-Yo, Fergie, Timbaland sau Pitbul.

"Goin' In" figureaza si pe compilatia best of "Dance Again: The Hits", lansata de artista pe 24 iulie, chiar in ziua in care aceasta a implinit 43 de ani.

In alta ordine, Jennifer Lopez a anuntat recent ca nu va mai face parte din juriul popularei emisiuni "American Idol". Locul ramas vacant in urma plecarii sale va fi ocupat de Mariah Carey.

Jennifer Lopez feat. Flo Rida - Goin' In (videoclip)


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea